Ετοιμάζουν την υπεράσπιση τους...

Στα... χέρια των δυο ομάδων βρίσκεται το κατηγορητήριο για τα όσα έγιναν στον αγώνα μεταξύ Απόλλων-Ανόρθωσης.



Πλεόν οι δικηγόροι των δυο ομάδων αναλαμβάνουν την υπεράσπιση των δυο σωματείων και την απάντηση ουσιαστικά στις κατηγορίες (μέχρι την Δευτέρα πρέπει να τις καταθέσουν) , έτσι ώστε ο Αθλητικός Δικαστής να αναλάβει την εκδίκαση των όσων έγιναν.

Η Ανόρθωση κατηγορείται για τα επεισόδια των οπαδών της, την είσοδο στον αγωνιστικό χώρο και το σπάσιμο του κιγκλιδώματος, ενώ απο την άλλη ο Απόλλωνας για την συμπεριφορά των ποδοσφαιριστών του.

>

Ο επικεφαλής πειθαρχικός εισαγγελέας, Στέλιος Νικολάου, ενημέρωσε τις δύο ομάδες για τις κατηγορίες με τις οποίες κινδυνεύουν και πλέον έχουν περιθώριο μέχρι τη Δευτέρα (26/10) για να καταθέσουν την υπεραστική τους γραμμή.

Όσον αφορά τον γηπεδούχο, ο πειθαρχικός εισαγγελέας ζητά βαριές ποινές για τους παίκτες που ενεπλάκησαν στα επεισόδια με τους οπαδούς της φιλοξενούμενης, ενώ για την ομάδα της Αμμοχώστου οι κατηγορίες αφορούν τα όσα έγιναν από μερίδα οπαδών της "Κυρίας", με το σπάσιμο των κιγκλιδωμάτων και την είσοδο στον αγωνιστικό χώρο, όπως επίσης και για τα επεισόδια που έγιναν.

Όλα τα σχετικά θα καταλήξουν στα χέρια του αθλητικού δικαστή ο οποίος την επόμενη εβδομάδα θα πάρει τις αποφάσεις του και θα επιβάλει ποινές...

- See more at: http://www.kerkida.net/node/129072#sthash.TFidHL4r.dpuf

Keywords
Τυχαία Θέματα
iNews > Ειδήσεις > Sigma Live
Ετοιμάζουν,etoimazoun