Εθνικός: Στο Δασάκι είναι αλλιώς

Με μοναδικό στόχο τη νίκη, ώστε να παραμείνει εντός τροχιάς για κατάκτηση της έκτης θέσης, ο Εθνικός Άχνας υποδέχεται τον Απόλλωνα. Οι «κυανόλευκοι» θέλουν να εκμεταλλευτούν τον παράγοντα έδρα σε άλλο ένα παιχνίδι, ώστε να προσθέσουν ακόμα τρεις βαθμούς στη συγκομιδή τους. Παράλληλα, οι ποδοσφαιριστές του κ. Ιβανάουσκας έχουν μεγάλο κίνητρο, αφού ο Απόλλωνας προέρχεται από δέκα συνεχόμενες νίκες και σήμερα θα επιδιώξουν να βάλουν τέλος σε αυτό το εκπληκτικό σερί.

Εάν τα καταφέρουν, θα είναι η πρώτη ομάδα που όχι μόνο θα κερδίσει τον Απόλλωνα με τον Σωφρόνη Αυγουστή στον

πάγκο του, αλλά θα του στερήσει τους πρώτους του βαθμούς με τον Κύπριο τεχνικό στον πάγκο του! Παράλληλα, ενδεχόμενη επιτυχία θα βάλει γερά τον Εθνικό στο κόλπο της έκτης θέσης, ενώ είναι φυσιολογικό ότι η ψυχολογία των ποδοσφαιριστών του κ. Ιβανάουσκας θα ανέβει ακόμα περισσότερο.

Στο Δασάκι, ο Εθνικός Άχνας μεταμορφώνεται προς το καλύτερο. Είναι ενδεικτικό το γεγονός ότι σε 11 αγώνες μετρά επτά νίκες, μία ισοπαλία και τρεις ήττες, με τελευταία αυτή της τελευταίας εντός έδρας εμφάνιση με αντίπαλο τον ΑΠΟΕΛ. Ο Λιθουανός τεχνικός προετοίμασε όσο το δυνατόν καλύτερα τους ποδοσφαιριστές του ώστε να παρουσιαστούν πανέτοιμοι στο αυριανό ραντεβού.

Αγωνιστικά, ο κ. Ιβανάουσκας δεν έχει στη διάθεσή του τους τιμωρημένους λόγω καρτών Πινσέλι και Κιπιάνι, ενώ την ίδια ώρα επιστρέφουν ο Κατσιαράβα και ο Γκρατσιούνοφ.

Ο Γεωργιανός επιθετικός δεν αγωνίστηκε στα δύο τελευταία παιχνίδια με ΑΠΟΕΛ και Καρμιώτισσα και η απουσία του ήταν αισθητή. Μαζί με τον Ζελάγια θα αποτελέσουν την αιχμή, μαζί μετρούν 11 γκολ, ώστε ο Εθνικός να φτάσει στο ζητούμενο που είναι η νίκη.

Keywords
Τυχαία Θέματα