Εθνική Φρουρά και ΚΕΝΘΕΑ εντείνουν τη συνεργασία τους

ΚΕΝΘΕΑ και Εθνική Φρουρά αποφάσισαν να εντείνουν τη συνεργασία τους σε θέματα πρόληψης εξαρτήσεων, κατά τη διάρκεια συνάντησης που πραγματοποιήθηκε χθες, Δευτέρα, στην Ιερά Μητρόπολη Ταμασού και Ορεινής.

Σύμφωνα με σημερινή ανακοίνωση του ΚΕΝΘΕΑ, παρόντες στη συνάντηση ήταν ο Αρχηγός της Εθνικής Φρουράς, Αντιστράτηγος Ηλίας Λεοντάρης και ο Πρόεδρος του ΔΣ του ΚΕΝΘΕΑ, Μητροπολίτης Ταμασού και Ορεινής Ησαΐας Κυκκώτης, οι οποίοι προέβησαν σε ανασκόπηση και αξιολόγηση της μέχρι σήμερα συνεργασίας.

Τόσο ο Αρχηγός της Εθνικής Φρουράς,

όσο και ο Πρόεδρος του ΚΕΝΘΕΑ, υπογράμμισαν ότι η μέχρι σήμερα οικονομική και ηθική στήριξη από την Αρχή Αντιμετώπισης Εξαρτήσεων Κύπρου ήταν ουσιαστική και απαραίτητη, προστίθεται.

Επιπλέον, αναφέρεται ότι ο Αρχηγός της Εθνικής Φρουράς τόνισε την αναγκαιότητα της ανάδειξης στη συνείδηση των νέων του χρόνου της στρατιωτικής θητείας ως εξαιρετικά πολύτιμου, τόσο για την εκπαίδευσή τους σε στρατιωτικά ζητήματα, ενώ ο Μητροπολίτης αναφέρθηκε από την πλευρά του στο ρόλο της Εκκλησίας στη διατήρηση του φρονήματος των στρατιωτών

Πηγή: ΚΥΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα