Εθελοντική αιμοδοσία VTT Vasiliko σε συνεργασία με Κ.Σ. Μαρί

Εθελοντική αιμοδοσία σε συνεργασία με το Κοινοτικό Συμβούλιο Μαρί πραγματοποίησε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά το προσωπικό της VTT Vasiliko Ltd (VTTV).

Σε γραπτή ανακοίνωση αναφέρεται πως η αιμοδοσία «πραγματοποιήθηκε χθες σε διαμορφωμένο χώρο στο πάρκο της Κοινότητας Μαρί, ως ένδειξη στήριξης της προσπάθειας απόκτησης επάρκειας αίματος για προσφορά σε πάσχοντες συνανθρώπους μας. Η αιμοδοσία έγινε για τις ανάγκες της Τράπεζα

Αίματος Λάρνακας».

Η πρωτοβουλία αυτή, προστίθεται στην ανακοίνωση «αποτελεί συνέχεια ενός θεσμού για την εταιρεία, η οποία καθιερώθηκε ως μέρος της Εταιρικής Κοινωνικής ευθύνης της».

Ο Γενικός Διευθυντής της VTTV, Γιώργος Παπαναστασίου, δήλωσε ότι «συμπληρώνοντας σχεδόν ένα χρόνο επιτυχούς λειτουργίας του Τερματικού, συνεχίζουμε τη στήριξη μας στις Κοινότητες της περιοχής με έργα που στοχεύουν στην αντιμετώπιση κοινωνικών προβλημάτων»

Ο κ. Παπαναστασίου ευχαρίστησε «θερμά την Τράπεζα Αίματος Λάρνακας για την πολύτιμη βοήθεια που πρόσφερε στην πραγματοποίηση της δεύτερης αιμοδοσίας και όλους όσοι συμμετείχαν σε αυτήν».

Πηγή: ΚΥΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα