Έστειλε ξεκάθαρο μήνυμα ο Σοφοκλέους

Ούσα εκ των συλλόγων που... υπέφεραν από το μέτρο της κάρτας οπαδού την περασμένη περίοδο, η ΑΕΛ έθεσε ως βασικό πυλώνα του τριετούς πλάνου της την επαναπροσέγγιση του κόσμου της και την επιστροφή του στην κερκίδα.

Στο πλαίσιο αυτό, μια μέρα πριν την έναρξη των υποχρεώσεων της ομάδας στο νέο πρωτάθλημα, ο Ανδρέας Σοφοκλέους αποτάθηκε στους φίλους της ΑΕΛ και έστειλε ένα ξεκάθαρο μήνυμα-κάλεσμα.

Αναλυτικά η δήλωση του προέδρου της ΑΕΛ:

«Η

εφετινή αγωνιστική περίοδος, στην οποία από αύριο θα βαδίζει η ομάδα μας, είναι ιδιαίτερα ξεχωριστή, αφού συμπληρώνουμε 90 χρόνια ζωής, πάθους και ιστορίας.

Λάβαμε τη σκυτάλη σε δύσκολες εποχές, αλλά παλεύουμε καθημερινά με πίστη και αφοσίωση, πάντα με γνώμονα τα ιδανικά και όλα όσα πρεσβεύει η ΑΕΛ.

Συνεχίζουμε όλοι μαζί τη σκληρή δουλειά, γεμάτοι όρεξη, επαγγελματισμό και αγάπη για τον σύλλογο.

Ενόψει της νέας χρονιάς θέλω να καλέσω όλο τον φίλαθλο κόσμο της ΑΕΛ να είναι στο πλευρό της Διοίκησης, του προπονητικού επιτελείου και φυσικά των ποδοσφαιριστών μας, έτσι ώστε να πετύχουμε τους στόχους μας.

Τους έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη και είμαστε σίγουροι ότι θα φανούν αντάξιοι της ιστορίας της ΑΕΛ και με εμάς συμπαραστάτες τους θα τα καταφέρουν!

Κλείνοντας, θέλω να σας ευχηθώ να είστε όλοι υγιείς και πάντα δίπλα στην ομάδα μας!

Aνδρέας Σοφοκλέους

Keywords
Τυχαία Θέματα