ΑΠΟΕΛ σε Σεβίλλη: «Περήφανοι που σας νικήσαμε και θα είμαστε σημείο αναφοράς»

Σ' έναν συναρπαστικό τελικό το βράδυ της Παρασκευής (21/8) η Σεβίλλη επικράτησε 3-2 της Ίντερ στην Κολωνία και κατέκτησε το τρόπαιο του Γιουρόπα Λιγκ για έκτη φορά στην ιστορία της.

Μεταξύ των συγχαρητηρίων που έλαβε πανταχόθεν ο σύλλογος της Ανδαλουσίας ήταν και αυτά από τον ΑΠΟΕΛ, με τον οποίο η ομάδα του Ζουλιέν Λοπετέγκι αναμετρήθηκε στους ομίλους της διοργάνωσης γνωρίζοντας μάλιστα και τη μοναδική της ήττα στη διοργάνωση (0-1 στο ΓΣΠ).

«Συγχαρητήρια στη Σεβίλλη

για την κατάκτηση του Γιουρόπα Λιγκ. Είναι η κορυφαία ομάδα στη διοργάνωση με έξι κατακτήσεις. Ήταν τιμή να αγωνιστούμε μαζί της και είμαστε περήφανοι που τη νικήσαμε και θα είμαστε γι' αυτό ένα σημείο αναφοράς. Ήταν η καλύτερη πομάδα, την οποία αντιμετωπίσαμε. Εις το επανιδείν», αναφέρει το σχετικό μήνυμα από πλευράς ΑΠΟΕΛ.

Felicidades a @SevillaFC por conquistar @EuropaLeague. Son el mejor equipo de la competición con 6 conquistas. Fue un honor competir con ella y estamos orgullosos de ganarla y por eso seremos un punto de referencia. Fueron el mejor equipo al que nos enfrentamos. Hasta la vista.

— apoelfcofficial (@apoelfcofficial) August 22, 2020
Keywords
Τυχαία Θέματα