Έσπασε το γυαλί λέει ο Σουτσιόγλου που προαναγγέλει αποφάσεις τη Δευτέρα

«Πλέον το βάζο έσπασε (ΣΣ: έκφραση για το γυαλί), τίποτε δεν θα είναι το ίδιο», ανέφερε ο «υπουργός εργασίας και κοινωνικών ασφαλίσεων», Φαϊζ Σουτσιούογλου, που δηλώνει λυπημένος για τα όσα συνέβησαν με τον ανασχηματισμό και πως δεν είχε ιδέα για την πρόθεση του «πρωθυπουργού» να τον ανασχηματίσει.

Πρόταση μομφής εναντίον της «κυβέρνησης» θέλει το κόμμα Αναγέννησης


Σύμφωνα με την "Γενί Ντουζέν", ο κ. Σουτσιούογλου μιλώντας στο κανάλι Σιμ πρώτη φορά μετά τα όσα έγιναν χθες, με την πρόθεση του Ερσίν Τατάρ να τον ανασχηματίσει και να βάλει στην θέση του τον Αϊτάς Τσιαλούντα,

είπε ότι «λυπάμαι πολύ για τα όσα έκανε ο κ. Τατάρ».

Ανέφερε ότι έχει συνομιλήσει με σημαίνοντα στελέχη στο ΚΕΕ και την Δευτέρα θα προβεί σε κινήσεις, διερωτώμενος εάν προέβη σε κάποια παρατυπία, διαφθορά, ήταν τεμπέλης ή αμελής. Ο «πρωθυπουργός» πρέπει να το ξεκαθαρίσει, πρόσθεσε.

Μίλησε για κυνήγι κεφαλών στο ΚΕΕ που ξεκίνησε, όπως είπε, από τον Χουσεϊν Οζγκιουργκιούν, συνεχίστηκε με τον Αϊτάτς Τσιαλούντα και τώρα παίρνουν το κεφάλι και του Ουνάλ Ουστέλ (ΣΣ: όλοι έχουν κατηγορηθεί για διαφθορά, πλην ξεκάθαρα του Ουστέλ για το θέμα το ιδιωτικό τζετ) . Ο κ. Σουτσιούογλου είπε ότι δεν τρέχει πίσω από την καρέκλα, εννοώντας την θέση που κατέχει, αλλά τα όσα έγιναν δεν μπορεί να τα αποδεχθεί. Δέχθηκε, πρόσθεσε, χιλιάδες τηλεφωνήματα και μηνύματα τόσο από οπαδούς στην βάση του κόμματος (ΚΕΕ) όσο και από άλλους που του εξέφρασαν την στήριξή τους.

Τα όσα έγιναν, πρόσθεσε, δεν είναι ντροπή μόνο για τον ίδιο αλλά και για το ΚΕΕ και την Δευτέρα, το πιθανότερο, θα ανακοινώσει στον κόσμο κάποιες κινήσεις.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα