Εργασίες σε Λευκωσία, Λάρνακα και Λεμεσό - Δείτε πού και πότε θα διεξαχθούν

Ανακοινώσεις του Τμήματος Δημοσίων Έργων για εργασίες στις Επαρχίες Λευκωσίας, Λάρνακας και Λεμεσού

1. Εργασίες στην Επαρχία Λευκωσίας

Το Υπουργείο Μεταφορών Επικοινωνιών και Έργων, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λευκωσίας ανακοινώνει ότι την περίοδο 21/3/2024 - 31/5/2024, στο πλαίσιο του Έργου “Δρόμος εντός Τσερίου”, θα εφαρμοστεί η όγδοη φάση των εργασιών, κατά την οποία θα παραμείνει κλειστό τμήμα της οδού Θεοδόση Πιερίδη, από τη συμβολή της με την οδό Κ. Μισιαούλη μέχρι την οδό Μ. Καραολή.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης

των εργασιών της πιο πάνω φάσης, η τροχαία κίνηση από τη Λευκωσία προς Αναλυόντα, θα διοχετεύεται μέσω των οδών Αρχ. Κυπριανού, Θερμοπυλών, Πενταδακτύλου, Β. Μιχαηλίδη, Σαλαμίνος, Α. Ζάκου, Ομονοίας, Μ. Καραολή και Θ. Πιερίδη.  Οι οδηγοί με κατεύθυνση προς Λευκωσία προτρέπονται να χρησιμοποιούν τις οδούς Μ. Καραολή, Ομονοίας, Α. Ζάκου , Σαλαμίνος, Πενταδακτύλου, K. Βάρναλη και Κουρίου.

Για την πιο πάνω κυκλοφοριακή ρύθμιση θα υπάρχουν οι κατάλληλες προσωρινές σημάνσεις, τις οποίες οι οδηγοί ενδείκνυται να ακολουθούν.

2. Κλειστό τμήμα του αυτοκινητόδρομου Λεμεσού – Πάφου

Το Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, Τμήμα Δημοσίων Έργων ανακοινώνει ότι στο πλαίσιο κατασκευής του νέου οδικού δικτύου στην περιοχή του Νέου Γηπέδου Λεμεσού, η αριστερή λωρίδα του αυτοκινητόδρομου Λεμεσού – Πάφου με κατεύθυνση προς Λεμεσό μετά τη συμβολή με το δρόμο από Ερήμη (δρόμος Ε605) θα παραμείνει κλειστή για την περίοδο 26/3/2024 – 6/4/2024.

3. Εργασίες σε φρεάτια στην Επαρχία Λάρνακας

Το Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λάρνακας ανακοινώνει ότιτο Σάββατο 22/3/2024 και την Κυριακή 23/3/2024, μεταξύ των ωρών 06:30 – 09:30, στις Λεωφόρους Γρίβα Διγενή, Στρατηγού Τιμάγια και Γιάννου Κρανιδιώτη στη Λάρνακα θα εκτελούνται εργασίες σε φρεάτια από ιδιωτική εταιρεία τηλεπικοινωνιών.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών θα κλείνει τμήμα της μίας λωρίδας των δρόμων σταδιακά πάνω από φρεάτια και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στη διπλανή λωρίδα κυκλοφορίας.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και συμμόρφωση με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

Keywords
Τυχαία Θέματα