Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Λάρνακα για την 25η Μαρτίου

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν στη Λάρνακα, τη Δευτέρα 25η Μαρτίου, λόγω της παρέλασης στα πλαίσια των εορτασμών της εθνικής επετείου.

Σε ανακοίνωση του Δήμου Λάρνακας αναφέρεται ότι «από τις 19.00 το βράδυ της Κυριακής 24 Μαρτίου και μέχρι τις οκτώ το βράδυ της Δευτέρας 25 του μήνα, η Λεωφόρος Αθηνών θα παραμείνει κλειστή. Οι παρόδιοι δρόμοι που οδηγούν στην Λεωφόρο Αθηνών

θα παραμείνουν επίσης κλειστοί τις συγκεκριμένες ώρες και μέρες».

Ακόμα από τις 09.00 το πρωί της Δευτέρας 25 Μαρτίου και μέχρι τη μία το μεσημέρι, κλειστές θα είναι μέρος της Λεωφόρου Μακαρίου από την συμβολή της με την οδό Κωστή Παλαμά μέχρι την Πλατεία Βασιλέως Παύλου, μέρος της Λεωφόρου Γρηγόρη Αυξεντίου στην διασταύρωση της με την οδό Κίμωνος και την οδό Λόρδου Βύρωνος (φώτα τροχαίας) και η οδός Ζήνωνος Κιτιέως στην συμβολή της με την οδό Ζήνωνα Δ. Πιερίδη».

Προστίθεται ότι  «κατά τη διάρκεια των συγκεκριμένων ρυθμίσεων θα τοποθετηθούν κατάλληλα σήματα τροχαίας, απαγορευτικές και κατευθυντήριες πινακίδες παράκαμψης. Παράλληλα θα ληφθούν όλα τα αναγκαία μέτρα για την απρόσκοπτη διακίνηση των οχημάτων έκτακτης ανάγκης».

Κατά τη διάρκεια των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων «η πρόσβαση και η στάθμευση στην Λεωφόρο Αθηνών τις πιο πάνω αναφερόμενες ώρες, δεν θα επιτρέπεται. Όσα οχήματα παραμείνουν σταθμευμένα, θα μετακινηθούν με ρυμουλκό».

Ο Δήμος Λάρνακας καλεί το κοινό όπως συμμορφώνεται στις υποδείξεις της Αστυνομίας και της Τροχονομίας του Δήμου.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα