Εργασίες σε αυτοκινητόδρομους της επαρχίας Λάρνακας τον Οκτώβριο και Νοέμβριο

Εργασίες κλαδέματος και ποτίσματος σε κεντρικές νησίδες αυτοκινητοδρόμων της επαρχίας Λάρνακας θα εκτελούνται από το Τμήμα Δασών τον Οκτώβριο και το Νοέμβριο.

Σε ανακοίνωση του Γραφείου Επαρχιακού Μηχανικού Λάρνακας, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων αναφέρεται ότι «από τις 2 Οκτωβρίου μέχρι και τις 30 Νοεμβρίου, θα εκτελούνται από το Τμήμα Δασών στους αυτοκινητόδρομους Λάρνακας – Κοφίνου και Αεροδρομίου Λάρνακας – Ριζοελιάς, εργασίες κλαδέματος

και ποτίσματος δέντρων στο έρεισμα του δρόμου και στις δύο κατευθύνσεις. Οι εργασίες θα εκτελούνται καθημερινά εκτός Σαββατοκύριακων, μεταξύ των ωρών 08:30–14:30».

Κατά τη διάρκεια των εργασιών, θα κλείνει τμηματικά το έρεισμα των αυτοκινητόδρομων, σε μήκος 300 μέτρων κάθε φορά, χωρίς το κλείσιμο λωρίδας κυκλοφορίας.

Εξάλλου «από τις 2 μέχρι και τις 19 Οκτωβρίου, καθημερινά Δευτέρα με Πέμπτη, μεταξύ των ωρών 08:30–15:30, σε αυτοκινητόδρομους της Επαρχίας Λάρνακας θα εκτελούνται εργασίες ποτίσματος των φυτών των κεντρικών νησίδων από το Τμήμα Δασών».

Συγκεκριμένα οι εργασίες θα εκτελούνται στον αυτοκινητόδρομο Λάρνακας – Κοφίνου, με κατεύθυνση προς Κοφίνου, στον αυτοκινητόδρομο Λάρνακας – Λευκωσίας, από τον κυκλικό κόμβο Ριζοελιάς προς Λευκωσία, και στον αυτοκινητόδρομο Παραλιμνίου – Λάρνακας, από τον κυκλικό κόμβο Ριζοελιάς προς Αεροδρόμιο Λάρνακας.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών, θα κλείνει τμηματικά η εφαπτόμενη λωρίδα κυκλοφορίας της κεντρικής νησίδας, για μήκος 1500 μέτρων περίπου κάθε φορά, και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στη διπλανή λωρίδα κυκλοφορίας.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα