Έξι μοναδικά ακίνητα εναλλακτικής χρήσης παρουσιάζει η Altamira Real Estate

Από νηπιαγωγεία και παιχνιδότοπο μέχρι εστιατόρια και δισκοθήκη εντοπίσαμε στην ιστοσελίδα της εταιρείας

Μια σειρά από έξι μοναδικά ετοιμοπαράδοτα ακίνητα, κατάλληλα για διαφορετικές επαγγελματικές χρήσεις, παρουσιάζει η Altamira Real Estate.

Πρόκειται για ιδανικές επενδυτικές επιλογές τόσο για ιδιώτες όσο και για επιχειρηματίες ανάπτυξης γης, οι οποίες μπορούν να αποφέρουν υψηλές αποδόσεις που θα υπερβαίνουν το 7% στους εν δυνάμει ιδιοκτήτες τους.

Τα προς πώληση ακίνητα καλύπτουν μία ευρεία γκάμα επιλογών καθώς βρίσκονται σε αστικές

περιοχές αλλά και γραφικά χωριά της υπαίθρου, στις επαρχίες Λάρνακας, Λευκωσίας και Λεμεσού, ενώ εξαιρετικά ισχυρό τους πλεονέκτημα αποτελεί ότι όλα εξαιρούνται από την καταβολή ΦΠΑ.

ΛΑΡΝΑΚΑ

Στην κεντρική και δραστήρια τοποθεσία Χρυσοπολίτισσας, στο κέντρο της Λάρνακας, εντοπίσαμε εμπορικό κτήριο που χρησιμοποιείται ως νηπιαγωγείο, στην τιμή του €1.100.000. Το ακίνητο βρίσκεται κοντά στον κυκλικό κόμβο του λιμανιού και την υπεραγορά «Σκαλβενίτης» και είναι τοποθετημένο σε γωνιακή θέση επί του υπηρεσιακού δρόμου της λεωφόρου Σπύρου Κυπριανού και της οδού Οδυσσέα Ανδρούτσου, απέναντι από το κτηματολόγιο Λάρνακας. Το κτήριο, διαθέτει εμβαδόν κλειστών χώρων περί τα 700 τ.μ. τοποθετείται σε δύο εφαπτόμενα οικόπεδα συνολική έκτασης 974 τ.μ. και εμπίπτει εντός εμπορικής και οικιστικής ζώνης. Διαχωρίζεται σε μια διώροφη και μια ισόγεια οικοδομή, ενώ ενοικιάζεται προς €2.333/μήνα.

ΛΕΥΚΩΣΙΑ

Διώροφο κτήριο ξεχωρίζει στη Λακατάμεια, το οποίο λειτουργεί ως νηπιαγωγείο και πωλείται στην τιμή των €750.000. Ιδανικά τοποθετημένο κοντά στο Ε' Δημοτικό Σχολείο Λακατάμειας, το κτήριο έχει συνολικό εμβαδόν 1.580 τ.μ., ενώ είναι κτισμένο σε οικόπεδο έκτασης 2.420 τ.μ.. Διαθέτει χώρους στάθμευσης καθώς και σχετική Άδεια Οικοδομής και λειτουργίας για την εν λόγω χρήση. Ενοικιάζεται προς €3.300/μήνα με σταθερό ενοικιαστή και δύναται να αποφέρει απόδοση πέραν του 6.5%.

Στο Παλαιχώρι εντοπίσαμε μεγάλο κτήριο μικτής χρήσης, εντός τεμαχίου γης με εμβαδόν 5.844 τ.μ., το οποίο απέχει μόλις έξι χιλιόμετρα από το κέντρο του χωριού και βρίσκεται σε ένα όμορφο περιβάλλον με πευκόφυτες εκτάσεις. Το ακίνητο εφάπτεται του κύριου δρόμου Λευκωσίας - Παλαιχωρίου με πρόσωπο 55 μέτρα και αποτελείται από διώροφη κατοικία τεσσάρων υπνοδωματίων με πισίνα, εστιατόριο εμβαδού 120 τ.μ., βοηθητικό κτήριο 30 τ.μ., και μεγάλη ακάλυπτη βεράντα 180 τ.μ.. Το ακίνητο πωλείται στην τιμή των €420,000 και διαθέτει όλες τις απαραίτητες άδειες, γεγονός που το κάνει ιδιαίτερα ελκυστικό σε μια περίοδο που η αγορά ζητά αποδράσεις έξω από την πόλη.

Εμπορικό κτήριο εντοπίζεται στο Δάλι, κατάλληλο για να λειτουργήσει ως παιδότοπος ή να μετατραπεί σε σύγχρονο κτήριο επαγγελματικής χρήσης για ιατρούς, εκπαιδευτικούς ή γραφεία διαφόρων εταιρειών. Το ακίνητο βρίσκεται δίπλα στο Κέντρο Υγείας Ιδαλίου και σε κοντινή απόσταση από το Δημαρχείο και το Λύκειο της περιοχής.

Ιδανικό τοποθετημένο σε κομβικό σημείο μεταξύ των κοινοτήτων Ιδαλίου, Νήσου, Πέρα Χωρίου, Αλάμπρας και Λυμπιών, το κτήριο μπορεί να προσελκύσει κοινό από διάφορες περιοχές. Το ακίνητο πωλείται στην τιμή των €625.000 και έχει συνολικό εμβαδόν 399 τ.μ., ενώ το μερίδιο γης που του αντιστοιχεί ανέρχεται σε 3.863 τ.μ.. Διαθέτει πολεοδομική άδεια για χρήση ως παιδότοπος ενώ στο πίσω μέρος υπάρχει μεγάλος χώρος στάθμευσης. Σύμφωνα με επαγγελματίες του κλάδου ακινήτων, το συγκεκριμένο κτήριο μπορεί να αποφέρει απόδοση πέραν του 6,5%.

ΛΕΜΕΣΟΣ

Εμπορικό κτήριο με δισκοθήκη και εστιατόριο πωλείται στο γραφικό χωριό Αγρός. Το ακίνητο βρίσκεται κοντά στο κέντρο της κοινότητας και αποτελείται από ισόγειο χώρο εστιατορίου/δισκοθήκης, γραφείο, κουζίνα και αποχωρητήριο. Το μεσοπάτωμα αποτελείται από αποθήκη, αποχωρητήρια και δυο δωμάτια. Το συνολικό εμβαδόν του ακινήτου ανέρχεται σε 415 τ.μ. και τοποθετείται σε οικιστικό χωράφι εμβαδού 2.332 τ.μ.. Το ακίνητο πωλείται στην ενδεικτική τιμή των €310.000 και είναι κενό.

Τέλος, στην κοινότητα Γεράσας εντοπίσαμε διώροφο κτήριο με υπόγειο, στην τιμή των €270.000. Πρόκειται για εστιατόριο, τοποθετημένο σε κτήμα, το οποίο απέχει 2,5 χλμ. από το κέντρο του χωριού. Το χωράφι εφάπτεται εγγεγραμμένου χωμάτινου δρόμου με πρόσοψη 80 μέτρα. Το κτήριο, εμβαδού 1.125 τ.μ., περιλαμβάνει μεγάλους χώρους, δύο τζάκια σε κάθε όροφο, χώρους υγιεινής, δύο κλιμακοστάσια και πέντε υπνοδωμάτια με ενσωματωμένο ντους. Το ακίνητο διαθέτει τις σχετικές άδειες για λειτουργία ως εστιατόριο.

Keywords
Τυχαία Θέματα