Έρευνα για το ατύχημα με 6χρονη που υπέστη ηλεκτροπληξία

Έρευνα διατάχθηκε για να εξακριβωθούν οι αιτίες κάτω από τις οποίες έγινε το ατύχημα με το 6χρονο κοριτσάκι που υπέστη χθες ηλεκτροπληξία στην Πάφο.

Συγκεκριμένα, σε επικοινωνία που είχαμε με την Εκπρόσωπο Τύπου της ΑΗΚ Χριστίνα Παπαδοπούλου, μας ανέφερε ότι το κοριτσάκι είναι καλά στην υγεία του και σήμερα πήγε κανονικά στο σχολείο της. Χθες, σύμφωνα με την Χριστίνα Παπαδοπούλου, είχε κρατηθεί στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου μόνο για προληπτικούς λόγους.

Σε ερώτηση κάτω από ποιες συνθήκες έγινε το ατύχημα μάς ανέφερε ότι έχει

διαταχθεί άμεση και αναλυτική έρευνα. Η έρευνα έχει διαταχθεί από χθες το βράδυ και αναμένονται τα ευρήματά της για να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια του ατυχήματος.

Πάντως, όπως μας ανέφερε η Εκπρόσωπος Τύπου της ΑΗΚ, τα συνεργεία τηρούν όλα τα πρωτόκολλα ασφάλειας και το δίκτυο της ΑΗΚ είναι ασφαλισμένο.

Να θυμίσουμε ότι κοριτσάκι ηλικίας 6 ετών, παιδί Σύρων προσφύγων, υπέστη ηλεκτροπληξία όταν άγγιξε σύρμα της ΑΗΚ που κρεμόταν από πασσάλους της ΑΗΚ δίπλα από το σπίτι που διαμένουν στη Χλωράκα.

Υπό συνθήκες που θα διερευνηθούν, φαίνεται ότι το κοριτσάκι διαπέρασε ηλεκτρικό ρεύμα που δεν είχε απομονωθεί πλήρως από τη νέα εγκατάσταση στην περιοχή.

Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Πάφου, όπου, αφού της παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, απολύθηκε. Στην περιοχή έσπευσε συνεργείο της ΑΗΚ που απομόνωσε το ηλεκτρικό καλώδιο, ενώ θα διερευνηθούν οι συνθήκες του επεισοδίου.

Keywords
Τυχαία Θέματα