Κύπρια δίνει μάχη για να βρει τον χαμένο της πατέρα (pics)

Κύπρια στη Μεγάλη Βρετανία προσπαθεί να εντοπίσει τον χαμένο πατέρα της, για τον οποίο δεν γνώριζε καν την ύπαρξη του.

Πρόκειται για την Sue Zacharias, η οποία γεννήθηκε στο Λονδίνο το 1958 και είχε δοθεί για υιοθεσία μετά τη γέννηση της. Μόνο πρόσφατα κατάφερε να εντοπίσει την οικογένειά της, όταν έκανε τεστ DNA.

Η 60χρονη εντόπισε την οικογένεια της βιολογικής της μητέρας αλλά ήταν ήδη αργά. Η βιολογική της μητέρα ήταν Κύπρια και άκουγε στο όνομα Angela

Kramvis αλλά όταν εντόπισε την οικογένειά της η 60χρονη η μητέρα της είχε ήδη αποβιώσει.

Όμως, για καλή της τύχη πήρε πληροφορίες για τον χαμένο πατέρα της. Όπως της ανέφεραν οι συγγενείς της από την πλευρά της μητέρας της, πρόκειται για τον Michael ‘Mickey’ O’Connell.

Ο πατέρας και η μητέρα της γνωρίστηκαν το 1950 αλλά ο Mickey εξαναγκάστηκε από την οικογένειά της Angela να εγκαταλείψει το Λονδίνο αφού δεν ενέκριναν τη σχέση τους.

Μόλις έφυγε όμως ο Mickey η Angela συνειδητοποίησε ότι ήταν έγκυος όμως την ανάγκασαν να δώσει το παιδί για υιοθεσία.

Ο πατέρας της αν και ήθελε να παντρευτεί τη μητέρα της, τα αδέρφια της ήταν εναντίον αυτού του γάμου και έκαναν τη ζωή τους δύσκολη. Τελικά, ο πατέρας της δεν άντεξε και την εγκατέλειψε.

Η Κύπρια μόλις πρόσφατα κατάφερε να έρθει σε επαφή με την οικογένεια της μητέρας της και της έδωσαν τις πληροφορίες για τον πατέρα της, τον οποίο ψάχνει τώρα.

Όπως ανέφερε σε τοπικά μέσα, «θα ήθελα πολύ να τον βρω ή εάν έχει πεθάνει θα ήθελα να βρω την οικογένειά του».


Keywords
Τυχαία Θέματα