«Έρχονται επιπλέον κινήσεις, για τον Ουαρίς δεν υπήρξε ποτέ κάτι»

Ραδιοφωνικές δηλώσεις από τον εκπρόσωπο τύπου της Ανόρθωσης σχετικά με το χθεσινό ενθουσιασμό στην επίσημη πρώτη της ομάδας αλλά και τις φήμες για Ουαρίς.

Οι δηλώσεις του στον Super Sport FM:

Για τον ενθουσιασμό: «Δεν είναι πως είχε χαθεί ποτέ, αλλά τα δεδομένα ήταν τέτοια μετά και τον αποκλεισμό μας πέρσι στο κύπελλο. Είχαν καιρό να έχουν τέτοια ευκαιρία να βρεθούν κοντά στην ομάδα οι οπαδοί μας και έκαναν και διαφώτιση θα έλεγα στα νέα

παιδιά για να γνωρίζουν που ήρθαν. Οι περισσότεροι απορούσαν εάν σε προπόνηση γίνεται αυτό, τι θα συμβαίνει στα παιχνίδια. Είναι το πιο πιστό κοινό της Κύπρου ο κόσμος της Ανόρθωσης και με βραδιές σαν και τη χθεσινή το αποδεικνύουν».

Για την πρώτη προπόνηση: «Πανηγυρικό κλίμα από τους τρεις και πλέον χιλιάδες οπαδούς μας, ήταν μια ωραία βραδιά, αυστηρά ανορθωσιάτικη, ακολούθησε και το γνωστό γυρολόι στην περιοχής όπως συμβαίνει τα καλοκαίρια. Η Ανόρθωση είναι ο κόσμος της και ευχαριστούμε για την πολύ δυναμική παρουσία του κόσμου μας χθες».

Για τον Γουαρίς και τις πληροφορίες που κάνουν λόγο για πιθανή παραμονή του: «Χθες είχαμε 29 ποδοσφαιριστές που παρουσιάστηκαν και θα είναι στην Κυπερούντα για το βασικό στάδιο προετοιμασίας. Όλοι είναι ποδοσφαιριστές της Ανόρθωσης. Για τον Γουαρίς δεν υπήρξε ποτέ κάτι. Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί. Όλοι όσοι ήταν χθες στην προπόνηση είναι ποδοσφαιριστές της Ανόρθωσης.

Για τις επόμενες κινήσεις: «Αυτή τη στιγμή έχουμε καλυμμένες 13 θέσεις, υπάρχουν τέσσερις κενές. Θα γίνουν επιπλέον κινήσεις για το κέντρο και την επιθετική γραμμή, χωρίς να σημαίνει πως δεν θα έρθουν παίκτες και για την άμυνα ίσως. Ίσως γίνουν κινήσεις και με Κύπριους και για κατάλογο β’».

Keywords
Τυχαία Θέματα