Έρχεται ο Στεβάνοβιτς, εναλλακτική λύση Ολλανδός

Η Νέα Σαλαμίνα δεν θα οδηγηθεί σε διοικητικό αδιέξοδο. Μετά τη χθεσινή συνάντηση διοικητικών και εξωδιοικητικών παραγόντων το νερό μπήκε στο αυλάκι και μέσα από τις διεργασίες και τις συναντήσεις των επόμενες μέρες θα ξεκαθαρίσει οριστικά το σκηνικό. Το νέο διοικητικό σχήμα των «ερυθρολεύκων» θα αποτελείται κυρίως από άτομα του υφιστάμενου συμβουλίου, τα οποία θα πλαισιωθούν από κάποια νέα πρόσωπα.

Πλέον, μετά την πιο πάνω εξέλιξη, πρώτη προτεραιότητα

είναι η εξεύρεση του προπονητή που θα οδηγήσει την ομάδα στην επόμενη σεζόν. Πρώτος στη μικρή λίστα των υποψηφίων της ομάδας προγραμματισμού είναι ο Γκόραν Στεβάνοβιτς. Μετά τις πρώτες επαφές φάνηκε ότι υπάρχει ταύτιση απόψεων μεταξύ των δύο πλευρών, ενώ και το κασέ του 48χρονου Σέρβου τεχνικού δεν είναι μακριά από τα χρήματα που προσφέρει η Νέα Σαλαμίνα. Ο Στεβάνοβιτς αναμένεται να έρθει στην Κύπρος τις επόμενες μέρες για τις τελικές επαφές, αλλά και για να δει από κοντά τις προπονητικές εγκαταστάσεις της ομάδας.

Ταυτόχρονα, η ομάδα προγραμματισμού εξετάζει και άλλες περιπτώσεις προπονητών για να είναι σε θέση να κινηθεί άμεσα στην περίπτωση που ναυαγήσει η περίπτωση του πρώην τεχνικού της Βέροιας και της Εθνικής Γκάνας. Οι «ερυθρόλευκοι» φαίνεται να δείχνουν μια προτίμηση προς την ολλανδική αγορά, αφού μετά τον Φαν ντερ Χάαχ (ο πρώην τεχνικός του Ερμή έκλεισε σε ομάδα της χώρας του) ψηλά στη λίστα βρίσκεται και άλλος Ολλανδός. Σύμφωνα με τα υφιστάμενα δεδομένα, το πιθανότερο είναι πως ένας εκ των δύο θα είναι ο επόμενος προπονητής της Σαλαμίνας.

Keywords
Τυχαία Θέματα