Έψαχνε μάταια την νεκρή Kaity - «Κατέρρευσε» το αφεντικό της

Σε κάκιστη ψυχολογική κατάσταση βρίσκεται τ’ αφεντικό της άτυχης Kaity, που εντοπίστηκε το βράδυ της Πέμπτης νεκρή στην άκρη του δρόμου, στο Πέρα Χωρίου Νήσου, με πιθανότερα αίτια θανάτου τραύματα που προκλήθηκαν από πυροβολισμούς.

Το Sigmalive κατόρθωσε να επικοινωνήσει με φιλικά πρόσωπα του ιδιοκτήτη και αφεντικού του άτυχου σκύλου, που, όπως μας λέχθηκε, πρόκειται για καθαρόαιμο Pit Bull.

Νεκρό Pit

Bull στην άκρη του δρόμου–Τραύματα σε κεφάλι&πόδι

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που εξασφαλίσαμε, το αφεντικό του σκύλου έψαχνε μάταια από το πρωί την Kaity. Ενημερώθηκε για το τραγικό συμβάν από αναρτήσεις που έκαναν τον γύρο του διαδικτύου και απεικόνιζαν τη σκυλίτσα του νεκρή, με τραύματα στο κεφάλι και στο μπροστινό πόδι.
Όπως πληροφορούμαστε, από την ώρα που το αφεντικό του σκύλου ενημερώθηκε για τα κακά μαντάτα, βρίσκεται σε άθλια ψυχολογική κατάσταση, μη μπορώντας να πιστέψει ότι έχασε τη συντροφιά του.

Πώς έγιναν όλα

O σκύλος φιλοξενείτο από το αφεντικό του σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο στον χώρο εργασίας του, ο οποίος είναι περιφραγμένος.

Όπως κάθε μέρα, έτσι και χθες, στις 17:00 το απόγευμα, λίγο πριν την αναχώρηση των εργαζόμενων από τη συγκεκριμένη αποθήκη στην περιοχή Δαλιού, έβαλε φαγητό και νερό στη σκυλίτσα.

Ωστόσο, φαίνεται ότι ο σκύλος κατάφερε να κόψει την περίφραξη της αποθήκης, μ’ αποτέλεσμα να βγει στον δρόμο και να φαίνεται ως αδέσποτο.

Λίγη ώρα αργότερα, εντοπίστηκε από γυναίκα στο Πέρα Χωρίο Νήσου να βρίσκεται νεκρό στην άκρη του δρόμου.

Το πρωί της Παρασκευής, μέλη των Κτηνιατρικών Υπηρεσιών παρέλαβαν τον σκύλο. Η νεκροτομή στη σορό του σκύλου θα πραγματοποιηθεί στις 19/03, για να διαλευκανθούν τα αίτια θανάτου του.

Keywords
Τυχαία Θέματα