Η GUINNESS πρωτοστατεί για άλλη μια φορά

Η Guinness, η εικονική μαύρη και λευκή stout, συνδέεται με το St. Patrick’s Day, όχι μόνο λόγω της κοινής τους κληρονομιάς, αλλά κυρίως λόγω του ότι η Guinness εκφράζει το πραγματικό πνεύμα της ημέρας αυτής - που δεν είναι άλλο από το πνεύμα της παρέας και της διασκέδασης.

Περισσότεροι από 70 εκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον κόσμο γιορτάζουν το St. Patrick’s Day, την εθνική εορτή που γιορτάζεται σε περισσότερες χώρες στον κόσμο από οποιαδήποτε άλλη.

Το St.

Patrick’s Day είναι συνυφασμένο με την παρέα και τη φιλία. Γιορτάζεται κάθε χρόνο σε 6 ηπείρους, από το Δουβλίνο στο Ντουμπάι, από το Λονδίνο στη Λίμα, από το Περού στο Παρίσι, από το Σίδνεϋ στη Στοκχόλμη και από τη Μόσχα στο Μοντσερράτ - και στις 17 Μαρτίου 2018 οι ζυθοποιοί της Guinness ενθαρρύνουν τον καθένα να συναντηθεί με τους φίλους του και να απολαύσουν μαζί καλό φαγητό και μπύρα.

Η Guinness αποτελεί μέρος των εορτασμών για το St. Patrick’s Day στην Ευρώπη, σε 30 χώρες, σε περισσότερα από 8 100 μπαρ.

Από το 1759, όταν ο Arthur Guinness υπέγραψε το μισθωτήριο διάρκειας 9.000 χρόνων για το St. James’s Gate Brewery στο Δουβλίνο της Ιρλανδίας, έως και σήμερα, η Guinness έχει μείνει πιστή στο όραμά της να παράγει μια ιδιαίτερη μπύρα, εξαιρετικής ποιότητας, κινητοποιημένη από ένα πνεύμα καινοτομίας.

Όπου κι αν παράγεται ή σερβίρεται, κάθε pint, μπουκάλι ή κουτί Guinness αποτελεί μια απαράμιλλη εμπειρία Guinness, καθώς κάθε ζυθοποιός είναι διεξοδικά εκπαιδευμένος να ακολουθεί τη μέθοδο της Guinness στην παραγωγή.

Σε όλα τα στάδια της παραγωγής, ο αγώνας για την τελειότητα είναι συνεχής. Από το Brewhouse 4, το πιο τεχνολογικά αναβαθμισμένο ζυθοποιείο στον κόσμο με υπερσύγχρονο εξοπλισμό, μέχρι τις πιο παραδοσιακές ζυθοποιίες, η εμμονή στην ποιότητα είναι σταθερή, με κάθε παρτίδα Guinness να περνά από 251 ελέγχους πριν την κυκλοφορία της.

Το σερβίρισμα της Guinness Draught σε ένα ποτήρι ή pint είναι μια τέχνη από μόνο του. Το ‘τέλειο σερβίρισμα διαρκεί 119.5 δευτερόλεπτα.

Πλούσια και κρεμώδης, με ένα ξεχωριστό ρουμπινί χρώμα και χαρακτηριστικό βελούδινο αφρό, η Guinness Draught είναι η μπύρα Guinness με τις υψηλότερες πωλήσεις. Ξεχωρίζει για την πολυπλοκότητα της και τον τολμηρό συνδυασμό αρωμάτων.

Η Guinness συνδυάζεται με φαγητό και χρησιμοποιείται ως συστατικό σε συνταγές εδώ και περισσότερα από 150 χρόνια, συνοδεύοντας από στρείδια μέχρι το γνωστό Guinness stew, και αποτελώντας συστατικό συνταγών για ψωμί, αλλά ακόμα και κέικ!

Σήμερα, με πάνω από 25 μπύρες παγκόσμιας κλάσης σε παραγωγή και με τους εφευρετικούς ζυθοποιούς της να ονειρεύονται καθημερινά συναρπαστικούς νέους ζύθους, η Guinness προσφέρει μια μπύρα για κάθε γούστο κατά τη διάρκεια του St. Patrick’s Day και όχι μόνο.

Για περισσότερες πληροφορίες για τη Guinness, επισκεφθείτε το https://www.guinness.com/en/

Keywords
Τυχαία Θέματα