Επόπτες ελέγχουν τα λεωφορεία, δεν έχει παρατηρηθεί σοβαρή παράβαση

Επόπτες ελέγχουν όλα τα λεωφορεία για τήρηση των μέτρων κατά του κορωνοϊού, με έμφαση αυτές τις ημέρες στα λεωφορεία που μεταφέρουν μαθητές και δεν έχουν καταγγείλει οποιοδήποτε σοβαρό περιστατικό, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Γενικός Διευθυντής του Υπουργείου Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων Σταύρος Μιχαήλ.

Απαντώντας σε ερώτηση του ΚΥΠΕ

για το ζήτημα ο κ. Μιχαήλ ανέφερε ότι το Υπουργείο Μεταφορών έχει εκδώσει πρωτόκολλα για τα μέτρα που πρέπει να ακολουθούνται για την μεταφορά μαθητών σε συνεργασία με τα Υπουργεία Υγείας και Παιδείας.

«Βεβαίως, έχουμε επόπτες οι οποίοι διενεργούν ελέγχους σε όλα τα μέσα μαζικής μεταφοράς», είπε, προσθέτοντας ότι έχουν δοθεί οδηγίες αυτές τις ημέρες όπως δοθεί έμφαση στους ελέγχους των λεωφορείων που μεταφέρουν μαθητές.

Οι επόπτες, πρόσθεσε ο κ. Μιχαήλ, δεν έχουν καταγγείλει οποιοδήποτε σοβαρό περιστατικό παραβίασης των μέτρων.

Σε ερώτηση αν έχει διατεθεί περισσότερος αριθμός λεωφορείων για την μεταφορά μαθητών λόγω του περιορισμού στον αριθμό επιβατών που μπορούν να επιβαίνουν σε κάθε λεωφορείο απάντησε θετικά, σημειώνοντας ότι έχουν δοθεί σχετικές οδηγίες στις εταιρείες μαζικής μεταφοράς, οι οποίες και έχουν ανταποκριθεί.

Διαβάστε ακόμη: 

Δεν προέκυψε παράβαση σε λεωφορεία που μεταφέρουν μαθητές, λέει η Αστυνομία

Πηγή: ΚΥΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα