Επιβεβαιώνει ο Αλέγκρι για Ντάγκλας Κόστα

Ο Ντάγκλας Κόστα είναι ο βασικός μεταγραφικός στόχος της Γιουβέντους. Χθεσινό δημοσίευμα της Gazzetta dello Sport επιβεβαιώνεται σήμερα από τον Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, ο οποίος θέλει τον Βραζιλιάνο της Μπάγερν στο Τορίνο, ενώ επίσης μίλησε και για άλλους δύο ποδοσφαιριστές που είναι πιθανό να φορέσουν την ασπρόμαυρη φανέλα.

«Πράγματι ο Ντάγκλας Κόστα είναι στους στόχους μας, είναι ένας πολύ καλός παίκτης», είπε ο Αλέγκρι

και πλέον εξαρτάται από την Μπάγερν αν θα τον αφήσει να φύγει. Ο 26χρονος Βραζιλιάνος είναι δυσαρεστημένος στο Μόναχο, καθώς δεν κατάφερε να βρει θέση βασικού και σίγουρα βλέπει με καλό μάτι την πιθανότητα μετακίνησης στη φιναλίστ του Champions League και κάτοχο του νταμπλ στην Ιταλία.

Επίσης, όσον αφορά τον νεαρό Τσέχο Πάτρικ Σικ της Σαμπντόρια και τον τερματοφύλακα της Αρσεναλ (δανεικός στη Ρόμα) Βόιτσεχ Τσέζνι, ο προπονητής της «Γιουβε» είπε: «Ο Σικ δεν έχει φτάσει ακόμα στο πιο υψηλό επίπεδο, αλλά ξεφεύγει από το συνηθισμένο. Η υπόθεση του Τσέζνι δεν έχει τελειώσει. Θα ξέρω όταν επιστρέψουμε για την προετοιμασία. Σκοπός μας είναι να αποκτήσουμε παίκτες που θα βελτιώσουν την ομάδα, αλλά δεν είναι εύκολο όταν βρισκόμαστε σε τέτοιο επίπεδο. Λίγοι μπορούν να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις μας. Αριθμητικά είμαστε εντάξει, εκτός από μια θέση στην επίθεση. Από εκεί και πέρα, θα κοιτάξουμε να αντικαταστήσουμε όποιον φύγει, κάτι στο οποίο έχουμε αποδείξει ότι είμαστε καλοί».

Keywords
Τυχαία Θέματα