Επιβεβαιώνει για Κονναφή ο Ν. Κίρζης

Ο Νίκος Κίρζης τέθηκε για ακόμη μια φορά να απαντήσει για τη σχέση του ποδοσφαιρικού ατζέντη, Πέτρου Κονναφή, με την ομάδα.

«Κάθε χρόνο ο Απόλλωνας συνεργάζεται με πάρα πολλούς μάνατζερ. Μεταξύ αυτών είναι και ο Πέτρος, ο οποίος όμως δεν δουλεύει με άλλες ομάδες. Του έχω απόλυτη εμπιστοσύνη και από κοινού με τον εκάστοτε προπονητή έχει την ευθύνη για τη στελέχωση του ρόστερ. Δεν είναι υπεύθυνος για τις προπονήσεις και τις αποφάσεις του προπονητή. Παρά τα λάθη που έγιναν, πιστεύω ότι όλοι αναγνωρίζουν ότι κάθε χρόνο ο Απόλλωνας έχει το καλύτερο ρόστερ και

ότι καναμε τις μεγαλύτερες μεταγραφές στο εξωτερικό τα τελευταία 3-4 χρόνια.

Δεν γίνεται μεταγραφή, αν δεν έχω θετική εισήγηση και από τον Πέτρο και τον εκάστοτε προπονητή. Είναι φυσιολογικό ότι κάποιοι παίκτες να νιώθουν αρνητικά συναισθήματα για τον Πέτρο, αφού εκτελεί το ρόλο του διαπραγματευτή. Υπάρχουν και προπονητές που θέλουν οι ίδιοι να ενημερώσουν τους ποδοσφαιριστές πως είναι εκτός πλάνων.

Ίσως να ενοχλεί το παρελθόν του Κονναφή. Επίσης ο Πέτρος έκλεισε την πόρτα σε κάποιους μάνατζερ. Κάποιοι είναι σωστοί που λειτουργούν και σωστή ώρα. Για παράδειγμα ένας συγκεκριμένος μάνατζερ ζήτησε να αλλάξει το συμβόλαιο του πελάτη του, πέντε ώρες πριν από ένα κρίσιμο παιχνίδι τον Ιανουάριο.

Επαναλαμβάνω, όταν ο κόσμος γνωρίζει μόνο τη μια πλευρά, δυστυχώς βγάζει λανθασμένα συμπεράσματα. Δεν μπορούμε όποτε μια μεταγραφή δεν πετύχει ή επειδή δεν κερδίσαμε τον Ολυμπιακό, να φταίει ο Πέτρος. Έπρεπε να κερδίσουμε το παιχνίδι ακόμα και με τα δεύτερα.

Επαναλαμβάνω, ποιος έπρεπε να πληρώσει κάποιος για την απώλεια των τίτλων του 2017-18; Αν τον κρίνουμε αποκλειστικά στο κομμάτι του, θεωρώ ότι ο Απόλλωνας είναι η κορυφαία ομάδα στις μεταγραφές»

Keywords
Τυχαία Θέματα