Επίθεση Θεμιστοκλέους σε Αννίτα: «Κερδίζεις τον τίτλο της καλύτερης κλόουν»

Συνέχεια στην αντιπαράθεση με την Πρόεδρο της Βουλής, Αννίτα Δημητρίου, έδωσε ο Βουλευτής, Ανδρέας Θεμιστοκλέους, προχωρώντας μάλιστα σε χαρακτηρισμούς προς το πρόσωπό της.

Συγκεκριμένα, σε ανάρτηση στο Facebook, έγραψε μεταξύ άλλων ότι «ενόσω κυρία μου εξακολουθείς να παραβιάζεις το Σύνταγμα, να τσαλαπατάς τον Κανονισμό Λειτουργίας της Βουλής

και να νομίζεις ότι είσαι η δασκάλα από την Σκάλα σε τάξη δημοτικού σχολείου κι εμείς μαθητούδια σε συστολή, σε βλέπω να κερδίζεις επαξίως και τον τίτλο της καλύτερης κλόουν».

Αυτούσια η ανάρτηση:

«Εγώ χατίρια δεν χαλώ!

ΑΝΝΙΤΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ: Το έχουμε καταντήσει τσίρκο!

ΑΝΔΡΕΑΣ ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΕΟΥΣ: Χαίρομαι που το παραδέχεσαι! Με διευθύντρια παραστάσεων εσένα!

Υ.Γ

Ενόσω κυρία μου εξακολουθείς να παραβιάζεις το Σύνταγμα, να τσαλαπατάς τον Κανονισμό Λειτουργίας της Βουλής και να νομίζεις ότι είσαι η δασκάλα από την Σκάλα σε τάξη δημοτικού σχολείου κι εμείς μαθητούδια σε συστολή, σε βλέπω να κερδίζεις επαξίως και τον τίτλο της καλύτερης κλόουν.

Με το να λες "κρίνω", "θεωρώ", "νομίζω", "αυτή ήταν η πρακτική" κλπ, όποτε δεν μπορείς να απαντήσεις στο γιατί παραβιάζεις το Σύνταγμα και τσαλαπατάς τον Κανονισμό Λειτουργίας της Βουλής, δεν βλέπω ελπίδα διορθώσεως».

Υπενθυμίζεται ότι την Πέμπτη (6/4) άναψαν τα αίματα στη Βουλή με πρωταγωνιστές την Πρόεδρο του Σώματος και τον Ανδρέα Θεμιστοκλέους. Αιτία γι’ άλλη μια φορά οι ενστάσεις του κ.Θεμιστοκλέους ως προς τα διαδικαστικά θέματα που καθορίζουν το ποιοι βουλευτές έχουν τον λόγο.

Ο βουλευτής με τις εκτός διαδικασίας παρεμβάσεις του ανάγκασε την Πρόεδρο της Βουλής να του πει επανειλημμένα ότι δεν έχει τον λόγο ενώ μεταξύ άλλων ανέφερε, «… κάθε κοινοβούλιο πρέπει να σέβεται τον εαυτό του και την εικόνα την οποία παρουσιάζει προς τα έξω. Αρκετά με αυτό το θέμα, όλα τα κοινοβούλια του κόσμου έχουν κανονισμούς λειτουργίας και αυτοκαθορίζουν πώς εκπονείται η διαδικασία στην Ολομέλεια… εμείς το έχουμε καταντήσει τσίρκο, είπε η κ.Δημητρίου. «Είμαι σίγουρη θα κάνετε τις αναρτήσεις σας μαζί με τις φωτογραφίες μου κ.Θεμιστοκλέους», του είπε επίσης.

Τον λόγο έλαβαν στη συνέχεια και οι Αβέρωφ Νεοφύτου και Νίκος Τορναρίτης οι οποίοι παραπέμποντας σε συγκεκριμένα άρθρα του Συντάγματος υποστήριξαν τη θέση της Προέδρου του κόμματος τους.

Η κόντρα των δυο δεν σταμάτησε αφού στη συνέχεια η Πρόεδρος της Βουλής είπε για πολλοστή φορά στον βουλευτή ότι δεν έχει τον λόγο.

Διαβάστε επίσης: Άναψαν τα αίματα μεταξύ Αννίτας και Θεμιστοκλέους: «Το καταντήσαμε τσίρκο»

Keywords
Τυχαία Θέματα