«Επίθεση» Ρουμενίγκε στον πρόεδρο της Ομοσπονδίας: «Είναι λαϊκιστής»

Μπορεί η Bundesliga να πήρε τα συγχαρητήρια όλων για την επιστροφή στα γήπεδα, αλλά εσωτερικά υπάρχουν αρκετά προβλήματα, μιας και υπάρχουν αντιδράσεις για τα σχόλια του προέδρου της Ομοσπονδίας σε βάρος των ποδοσφαιριστών.

Ο Φριτζ Κέλερ, πρόεδρος της DFB, σε δηλώσεις του χαρακτήρισε... πλούσια παιδιά τους ποδοσφαιριστές λέγοντας: «Νέα πλούσια παιδιά που δείχνουν τα λεφτά τους και θα έπρεπε να είναι πιο ταπεινοί».

Άμεση η απάντηση

από τον γενικό διευθυντή της Μπάγερν Μονάχου, Καρλ Χάιντς Ρουμενίγκε, ο οποίος είπε: «Με σόκαρε η δήλωσή του, η οποία είναι λαϊκίστικη. Κι αυτό γιατί είναι ένας άνθρωπος που κατά κανόνα αξιολογεί με ακρίβεια και σοβαρότητα αυτά τα θέματα. Τα τελευταία χρόνια κάθε κρίση στο γερμανικό ποδόσφαιρο είχε πηγή την ομοσπονδία. Μου έρχονται πολλά στο μυαλό που έγιναν τα τελευταία χρόνια στην ομοσπονδία και δεν μου άρεσαν. Ίσως θα έπρεπε στην ομοσπονδία να πάρουν μια σκούπα και να καθαρίσουν το δικό τους οίκο. Καλό θα ήταν. Ακόμη καλύτερο θα ήταν να ορίσει τις ημερομηνίες επανέναρξης της τρίτης κατηγορίας και του πρωταθλήματος γυναικών. Τώρα είναι σημαντικό να μας ακολουθήσουν και οι υπόλοιποι».

Keywords
Τυχαία Θέματα