Επίθεση Πυρίλλη σε Αμμοχωστιανούς επειδή δεν ψήφισαν Μητροπολίτη Βασίλειο

Την ενόχλησή του για τα αποτελέσματα των Αρχιεπισκοπικών Εκλογών που άφησαν εκτός τριπρόσωπου τον Μητροπολίτη Κωνσταντίας Βασίλειο, εξέφρασε ο Δήμαρχος Παραλιμνίου, Θεόδωρος Πυρίλλης.  

Σε ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Δήμαρχος Παραλιμνίου αναφέρει ότι, «ο Μητροπολιτης μας κ.Βασίλειος έμεινε εκτός του τριπρόσωπου. Του έλειπαν 6000 ψήφοι. Γνώριζαν οι πάντες ότι αν ήταν στο τριπρόσωπο θα ήταν ο νέος Αρχιεπίσκοπος, ως ο άνθρωπος της συναίνεσης, της νηφαλιότητας και των ισορροπιών. Έπρεπε να μείνει έξω. Τα κατάφεραν».

Σημειώνει επίσης πως, «η Ελεύθερη Επαρχία Αμμοχώστου

τον στήριξε με 80%. Ανάμενε και πίστευε στην στήριξη των απανταχού Αμμοχωστιανών. Πίστευε πως θα στήριζαν την Μητροπολίτη της Βασιλεύουσας Αμμοχώστου Πλάνη οικτρή».

Κλείνοντας τόνισε πως «λίγοι, πολύ λίγοι…….. συνεχίζουν να πιστεύουν. Αυτούς τους ευχαριστούμε. Πανιερώτατε, πάρτε την Μητρόπολη Αμμοχώστου στην Λεμεσό, στην Λάρνακα, στην Λευκωσία για να μην ενοχλούνται από την παρουσία της στο Παραλίμνι. Μας απαγόρευσαν να χρησιμοποιούμε το όνομα Αμμόχωστος χωρίς την άδεια τους. Υποκλινόμαστε στους Αφέντες μας. Θα υπακούσουμε στις εντολές τους».

Από σήμερα η Ελεύθερη Επαρχία Αμμοχωστου μετονομάζεται απλά σε Κωνσταντία», κατέληξε ο Θεόδωρος Πυρίλλης.

Keywords
Τυχαία Θέματα