Επιστρέφει εκεί που της αρμόζει

Μετά από πέντε χρόνια αποχής από την έξοδο της στην Ευρώπη, η ''Μεγάλη Κυρία'' επιστρέφει εκεί που της αρμόζει. Από το 2013 όταν δέχθηκε τον οδυνηρό αποκλεισμό από την σουηδική Γκέφλε, από τότε έμενε εκτός Ευρώπης.

Ήταν κάτι που σίγουρα πλήγωνε τον κάθε Ανορθωσιάτη αν αναλογιστούμε ότι η Ανόρθωση ήταν η πρώτη κυπριακή ομάδα που συμμετείχε σε όμιλο ευρωπαϊκής διοργάνωσης και συγκεκριμένα στους ομίλους του ΟΥΕΦΑ Τσάμπιονς Λιγκ την περίοδο 2008-09.

Απο την περσινή σεζόν με την επιστροφή του Ανδρέα Παντελή

και του Ρόνι Λέβι στα ηνία της τεχνικής ηγεσίας όλα μπήκαν σε επαγγελματικά πλαίσια. Η αποστολή ήταν δύσκολη , όμως με τις σωστές κινήσεις που έγιναν στον προγραμματισμό τόσο το καλοκαίρι και τον Ιανουάριο η Ανόρθωση κατάφερε να υλοποιήσει απόψε και μαθηματικά την έξοδο της στην ευρώπη , στην αναμέτρηση με την ΑΕΛ με την ισοπαλία 0-0. Μπορεί να μην κέρδισε όμως αυτός ο βαθμός της έσπρωξε ξανά για να συμμετάσχει στα προκριματικά του Γιουρόπα Λίγκ. Η Ανόρθωση Αμμοχώστου λοιπόν επιστρέφει και ο στόχος πλέον είναι να κανει ξανά αισθητή την παρουσία της.

Μετά το αποψινό αποτέλεσμα είναι δεδομενο ότι θα αρχίσει για καλά ο προγραμματισμός, μετά την ανανέωση της συνεργασίας με τον Ρόνι Λέβι. Μεγάλο κεφάλαιο για την Ανόρθωση τώρα είναι να βρεθεί η χρυσή τομή για να παραμείνουν στην ομάδα οι Αρούς, Ράγιος και Ντούρις τρεις ποδοσφαιριστές που θεωρούνται απαραίτητοι στην νέα προσπάθεια που θα είναι η Ανόρθωση να γίνει πιο ισχυρή και πλέον να διεκδικεί τίτλους και διακρίσεις. Μετά την επιστροφή στην Ευρώπη, ο μεγάλος στόχος πλέον για την ''Μεγάλη Κυρία'' θα είναι αυτός. Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία.

Keywords
Τυχαία Θέματα