Επιστολή επιτελείου Λιλλήκα σε Νικόλα για debate

Επιστολή στον επικεφαλή του επιτελείου του Νικόλα Παπαδόπουλου, Χρύση Παντελίδη, αλλά και σε όλα τα εκλογικά επιτελεία αναφορικά με την διεξαγωγή θεματικών τηλεοπτικών συζητήσεων, απέστειλε o Ανδρέας Αποστόλου, επιτελάρχης του Γιώργου Λιλλήκα.

Συγκεκριμένα η επιστολή αναφέρει:

Κον Χρύση Παντελίδη

Επικεφαλής Εκλογικού Επιτελείου

Υποψηφίου Προέδρου της Δημοκρατίας

Νικόλα Παπαδόπουλου

Αξιότιμε κύριε Παντελίδη,

Θέμα: Διεξαγωγή τηλεοπτικών συζητήσεων των υποψηφίων Προέδρων της Δημοκρατίας

Σε συνέχεια

της χθεσινής σας τοποθέτηση στην τηλεοπτική συζήτηση του ΡΙΚ σε συνδυασμό με τη τοποθέτηση του εκπροσώπου του Επιτελείου του κ. Μαλά στην ίδια εκπομπή, αλλά και της δήλωσης του κυβερνητικού εκπροσώπου στο Τρίτο Πρόγραμμα του ΡΙΚ το περασμένο Σάββατο, τεκμαίρεται ότι όλα τα Επιτελεία ανταποκρίνονται θετικά στην πρόσκληση του Γιώργου Λιλλήκα για διεξαγωγή πέραν της μιας τηλεοπτικής συζήτησης των υποψηφίων για την Προεδρία της Δημοκρατίας με ελεύθερο διάλογο και όχι παράλληλους μονολόγους.

Σε αυτό το πλαίσιο προτείνουμε να συνυπογράψουμε κοινή επιστολή προς τα τηλεοπτικά κανάλια με την οποία θα τους καλούμε να διοργανώσουν από κοινού ή ξεχωριστά δημόσιες συζητήσεις για τα μεγάλα θέματα που απασχολούν τους πολίτες ανά θεματική: οικονομία, ενέργεια, κυπριακό, υγεία και κοινωνική πολιτική.

Μια τέτοια εξέλιξη θα στείλει θετικό μήνυμα προς τους αναποφάσιστους πολίτες και θα βοηθήσει στη βελτίωση του πολιτικού πολιτισμού και του δημόσιου λόγου.

Θεωρούμε ότι ο ελεύθερος διάλογος και η ανταλλαγή επιχειρημάτων θα βοηθήσει τους πολίτες να κατανοήσουν καλύτερα και να κρίνουν ελεύθερα και δημοκρατικά τις προτάσεις και τις θέσεις όλων των βασικών υποψηφίων της Δημοκρατίας.

Αναμένουμε τη θετική ανταπόκριση σας για να προχωρήσουμε στη συνδιαμόρφωση της κοινής επιστολής.

Διατελώ με τιμή,

Ανδρέας Αποστόλου

Επικεφαλής Εκλογικού Επιτελείου

Υποψηφίου Προέδρου της Δημοκρατίας

Γιώργου Λιλλήκα

Keywords
Τυχαία Θέματα