Επιστολή Χάσικου προς Κοιν. Γαλαταριάς να απέχει καθηκόντων

Επιστολή του Υπουργείου Εσωτερικών προς τον Κοινοτάρχη Γαλαταριάς για να απέχει των καθηκόντων του, απέστειλε σήμερα με οδηγίες του Σωκράτη Χάσικου η Έπαρχος Πάφου κα Μαίρη Λάμπρου.

Στην επιστολή καλείται ο Κοινοτάρχης, να απέχει της εκτέλεσης των καθηκόντων του λόγω εξεταζόμενης υπόθεσης εναντίον του για υπόθεση παράνομης κατοχής αρχαιοτήτων.

Η επιστολή, η οποία απεστάλη και παραδόθηκε διά χειρός, μέσω του Αστυνομικού Διευθυντή Πάφου, κοινοποιείται, ταυτόχρονα, στον Γενικό Εισαγγελέα και στον Πρόεδρο της Ένωσης Κοινοτήτων Πάφου.

Παραθέτουμε αυτούσια την επιστολή:

«Πρόεδρο

Κοινοτικού
Συμβουλίου Γαλαταριάς
(μέσω Αστυνομικού Διευθυντή Πάφου),

Αναφέρομαι στην εναντίον σας εξεταζόμενη υπόθεση παράνομης κατοχής αρχαιοτήτων δυνάμει της οποίας τελείτε ήδη υπό κράτηση κατόπιν δικαστικής απόφασης και σας καλώ, με βάση και οδηγίες του Υπουργού Εσωτερικών, όπως από της λήψης της παρούσας επιστολής δηλαδή από σήμερα 8.6.2016, απέχετε από την εκτέλεση των καθηκόντων του Κοινοτάρχη Γαλαταριάς μέχρι την πλήρη διερεύνηση και κατάληξη των ερευνών, χωρίς, βεβαίως, να προκαταλαμβάνει κανείς το όποιο τελικό αποτέλεσμα. Στο μεταξύ κατά τη διάρκεια της εν λόγω αποχής σας, καθήκοντα Κοινοτάρχη Γαλαταριάς θα εκτελεί ο Αναπληρωτής Κοινοτάρχης κ. Σταύρος Παναγιώτου, στον οποίο θα πρέπει να παραδώσετε άμεσα τη σφραγίδα και ό,τι άλλο απαιτείται για την ομαλή και εύρυθμη λειτουργία του Κοινοτικού Συμβουλίου, ώστε να διαφυλαχθεί καλύτερα η αρχή της αμεροληψίας».

Keywords
Τυχαία Θέματα