«Επίσημη πρόταση του Ολυμπιακού για άσο της Βασιλείας»!

Ο Ολυμπιακός κινείται ζωηρά στο μεταγραφικό παζάρι παρά την πανδημία του κορωνοϊού και σύμφωνα με την ελβετική εφημερίδα Blick έχει στρέψει το βλέμμα του στην Βασιλεία. Στόχος, ο 26χρονος εξτρέμ Κέβιν Μπούα, ο οποίος είχε φέτος σεζόν καριέρας με 10 γκολ και 8 ασίστ σε 29 επίσημες αναμετρήσεις.

Σύμφωνα με την συγκεκριμένη πηγή, οι ερυθρόλευκοι έχουν καταθέσει επίσημη πρόταση στον Μπουά, το συμβόλαιο του οποίου λήγει το καλοκαίρι,

με την ελβετική εφημερίδα να αναφέρει ως ετήσιες απολαβές, σε περίπτωση που ο 26χρονος μεσοεπιθετικός επιλέξει το λιμάνι, τα 600.000 ελβετικά φράγκα, δηλαδή ένα ποσό κοντά στις 570.000 ευρώ ετησίως. Σύμφωνα με την ίδια πηγή, για τον παίκτη ενδιαφέρονται έντονα Νυρεμβέργη και Μπεσίκτας, χωρίς όμως να έχουν κάνει επίσημο το ενδιαφέρον τους.

Ο Μπούα, που γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Ελβετία, έχει ισπανικές ρίζες και αγωνιστεί κατά σειρά σε Σερβέτ (2013-15), Ζυρίχη (2015-16) και τα τελευταία τέσσερα χρόνια ρίζωσε στην Βασιλεία, στην οποία φέτος έκανε το μεγάλο ξεπέταγμα.

Αγωνίζεται κυρίως στο αριστερό άκρο της επίθεσης παίζοντας με ανάποδο πόδι και είδε φέτος την μετοχή του να εκτοξεύεται, μετά από την κορυφαία σεζόν της καριέρας του.

Δείτε σε δράση τον παίκτη για τον οποίο ενδιαφέρεται έντονα ο Ολυμπιακός

Keywords
Τυχαία Θέματα