Επεισόδιο με θαυμαστή είχε Ελληνίδα ηθοποιός

Τον μπελά της από έναν φανατικό θαυμαστή βρήκε η Κατερίνα Τσάβαλου, που περιέγραψε το επεισόδιο που είχαν, το οποίο έληξε με επέμβαση της Αστυνομίας!

Καλεσμένη στην εκπομπή «ΦΜ Live», η νεαρή ηθοποιός περιέγραψε την περιπέτεια που έζησε. Όπως είπε, ο εν λόγω θαυμαστής την προσέγγισε αρχικά μέσω των social media κι εκείνη τον αγνοούσε, ενώ στη συνέχεια άρχισε να πηγαίνει, τόσο στο θέατρο,

όσο και στον ραδιοφωνικό σταθμό στον οποίο εργάζεται.«Είχε αρχίσει να με ακολουθεί. Ήμουν εγώ στο ραδιοφωνικό σταθμό, “έσκαγε” απ' έξω κι εγώ έβγαινα με την ασφάλεια του σταθμού. Μετά μια φορά ήμουν με το αυτοκίνητο και “σκάει” να με κλείσει», εξιστόρησε η Κατερίνα και περιέγραψε την στιγμή που η κατάσταση έφτασε στο απροχώρητο: «μία φορά, όταν τελείωσε η παράσταση, με περίμενε στην έξοδο. Με τον που τον βλέπω, ανεβαίνω τα σκαλιά και πάω να βγω από την άλλη είσοδο με έναν συνεργάτη. Και έρχεται αυτός από την άλλη πλευρά, μου λέει ένας συνεργάτης να με πάει με το αυτοκίνητο μέχρι ένα σημείο. Και αρχίζει αυτός να φωνάζει, να βαράει το αυτοκίνητο από την πλευρά του συνοδηγού που ήμουν εγώ… Κλείσαμε όπως όπως τα παράθυρα, βάλαμε ασφάλειες και φύγαμε!».«Για καλή μου τύχη “σκάει” ομάδα ΔΙΑΣ και ανοίγουμε αμέσως τα παράθυρα και λέμε “η κοπέλα είναι ηθοποιός, βοήθεια!”. Αναγκαστικά μετά έγινε ανάκριση, περιμέναμε να έρθει περιπολικό και πήγαμε στο τμήμα Ακροπόλεως. Έκανα μήνυση και τέλος», κατέληξε η ίδια.

Πηγή: star.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα