Έπαιξε 4 μέρες μετά το θάνατο της κόρης του

Ο μέσος της Μπόρνμουθ, Χάρι Άρτερ, τέσσερις ημέρες μετά το θάνατο της κόρης του κατά τη γέννηση της ζήτησε κι έπαιξε κόντρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.



Πολύ δύσκολη ήταν η προηγούμενη εβδομάδα για τον 25χρονο μέσο της Μπόρνμουθ, Χάρι Άρτερ, ο οποίος "έχασε" τη κόρη του κατά τη γέννηση αυτής. Παρά την κάκιστη ψυχολογική κατάσταση στην οποία βρισκόταν αγωνίστηκε στο ματς με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για την 16η αγωνιστική της Premier League, τέσσερις ημέρες μετά (το Σάββατο

το απόγευμα).

Μάλιστα, ήταν ο ίδιος που ζήτησε να αγωνιστεί. "Ήταν μια πολύ συναισθηματική εβδομάδα για εκείνον. Νομίζω ότι αντιμετώπισε τον εαυτό του με αξιοπρέπεια κατά τη διαδικασία και ο τρόπος με τον οποίον έπαιξε σήμερα, μου δείχνει ότι μπορώ να εμπιστευτώ σ' αυτόν. Ο Χάρι ήθελε να παίξει, δεν υπήρχε αμφιβολία ότι ήθελε να παίξει. Από τη στιγμή που μίλησα μαζί του δεν υπήρχε καμία αμφιβολία για το εάν θα τον χρησιμοποιούσα", εξήγησε ο τεχνικός της Μπόρνμουθ, Έντι Χόου.

Ο Χάρι Άρτερ αγωνίστηκε για 86 λεπτά, πριν δώσει τη θέση του στον Ο'Κέιν στην αναμέτρηση κατά την οποία η Μπόρνμουθ νίκησε με 2-1 τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Keywords
Τυχαία Θέματα