Επαφές Διοικητή Τουρκικών Ναυτικών Δυνάμεων στις κατεχόμενες περιοχές

O Τούρκος Αντιναύαρχος και Διοικητής Ναυτικού της Τουρκίας, Ερτζουμέν Τατλίογλου, βρίσκεται στις κατεχόμενες περιοχές για να συμμετάσχει στους πανηγυρισμούς για την 39η επέτειο της παράνομης ανακήρυξης του ψευδοκράτους, γράφει η «Ντιγιαλόγκ», σύμφωνα με το Γραφείο Τύπου και Πληροφοριών.

Σύμφωνα με τον παράνομο «Μπαϊράκ», ο Τούρκος Αντιναύαρχος συναντήθηκε με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, συνοδευόμενος από τον υποστράτηγο Σεζάι Οζτούρκ, διοικητή του κατοχικού στρατού.

Σε αυτή την συνάντηση, ο Ερσίν Τατάρ ισχυρίστηκε ότι «η ύπαρξη και το μέλλον των Τουρκοκυπρίων εξαρτάται με την επιβίωση

του κράτους».

Ο κ. Τατάρ ανέφερε επίσης, ότι «είμαστε εξαιρετικά ευτυχείς που γίναμε δεκτοί ως μέλος-παρατηρητής του Οργανισμού Τουρκικών Κρατών για πρώτη φορά με το συνταγματικό μας όνομα. Αυτό πέρασε στην ιστορία ως μια σημαντική εξέλιξη για το κράτος μας. Η γη είναι η πατρίδα, αλλά το δικαίωμά μας στις θάλασσες είναι επίσης σημαντικό. Ως τουρκικό κράτος, η τδβκ συνεχίζει την πορεία της σε συνεργασία με τη Τουρκία. Η ύπαρξή μας και το μέλλον μας σχετίζονται με την επιβίωση του κράτους μας στη βάση της κυριαρχίας μας». 

Ο κ. Τατλίογλου συναντήθηκε επίσης, με τον «πρωθυπουργό», Ουνάλ Ουστέλ και τον πρόεδρο της «βουλής», Ζορλού Τορέ.

Πηγή: ΚΥΠΕ 

Keywords
Τυχαία Θέματα
Επαφές Διοικητή Τουρκικών Ναυτικών Δυνάμεων,epafes dioikiti tourkikon naftikon dynameon