Επ. Περιβάλλοντος για rapid τεστ σε ποτάμι: Πράξη εγκληματικής ανευθυνότητας

Στο Πρωτοσέλιδο φιλοξενήθηκε η Επίτροπος Περιβάλλοντος Κλέλια Βασιλείου, η οποία μίλησε για τον εντοπισμό χρησιμοποιημένων rapid τεστ σε ποταμό.

Αρχικά η Επίτροπος Περιβάλλοντος χαρακτήρισε αυτή την πράξη ως εγκληματική ενέργεια, ενώ πρόσθεσε ότι από την πρώτη στιγμή που δημοσιεύθηκε η σχετική φωτογραφία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, επικοινώνησε με το Τμήμα Περιβάλλοντος και το Δήμαρχο Στροβόλου.

Τόνισε

ότι έσπευσε στο σημείο για συλλογή των στοιχείων, ενώ στη συνέχεια παραδόθηκαν στο Υπουργείο Υγείας. «Το Υπουργείο ολοκλήρωσε την δική του έρευνα και από χθες το μεσημέρι ξεκίνησε η έρευνα από τον Αρχιεπιθεωρητή του Τμήματος Περιβάλλοντος».

Παράλληλα ανέφερε ότι υπάρχει πρωτόκολλο που αφορά τα κλινικά απόβλητα. «Είναι έντονο το κομμάτι της προσωπικής ανευθυνότητας και της εγκληματικής ανευθυνότητας και δεν μπορώ να διανοηθώ πως κάποιος αποφασίζει να πετάξει στα απόβλητα, τη σακούλα της μονάδας διαχείρισης».

Απευθυνόμενη στους πολίτες, τόνισε ότι όταν γίνεται μια καταγγελία στις αρμόδιες Υπηρεσίες, δεν πρέπει να βιάζονται και να αναρτούν υλικό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. «Η έκκληση μου δεν είναι για σκοπούς έλλειψης διαφάνεια, αλλά για διασφάλιση ότι τα τεκμήρια δεν θα αλλοιωθούν εξαιτίας της δημοσιότητας».

Δείτε το βίντεο: 

Διαβάστε ακόμη: 

Διακομίσθηκαν στο Νοσοκομείο μετανάστες που έφθασαν χθες στην Κύπρο

Πάνω από 10 κιλά κάνναβη εντόπισε η ΥΚΑΝ στη Λεμεσό – Χειροπέδες σε δύο

Keywords
Τυχαία Θέματα