Εορτή της Ε.Φ. για την Παναγία προστάτιδά της (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

Την Παναγία προστάτιδα των Ενόπλων Δυνάμεων της Κυπριακής Δημοκρατίας, γιόρτασε σήμερα όπως κάθε 8η Σεπτεμβρίου των τελευταίων ετών, κατά το Γενέσιο της Θεοτόκου, η Εθνική Φρουρά σε πανηγυρική θεία λειτουργία στον νέο καθεδρικό ναό του Αποστόλου Βαρνάβα στη Λευκωσία προϊσταμένου του Αρχιεπισκόπου Χρυσοστόμου Β΄.

Παρόντες ο Υπουργός Άμυνας Χαράλαμπος Πετρίδης, από την Κοινοβουλευτική Επιτροπή Άμυνας ο Βουλευτής Γιώργος Κάρουλλας, ο Επιτετραμένος της Πρεσβείας της Ελλάδος Ιωάννης Μαλικούρτης, ο Αρχηγός ΓΕΕΦ αντιστράτηγος Δημόκριτος Ζερβάκης, ο Υπαρχηγός αντιστράτηγος Κώστας

Χρυσηλίου, ο Επιτελάρχης αντιστράτηγος Απόστολος Περβολάκης, ο Διοικητής της ΕΛΔΥΚ συνταγματάρχης Στυλιανός Τίνανας και πλειάδα άλλων αξιωματικών της ιεραρχίας της Εθνικής Φρουράς.

Ομιλητής στον εορτασμό ο καθηγητής Άγγελος Χρυσοστόμου, ιστορικός για τον Κυπριακό Στρατό και την Εθνική Φρουρά.

Το μήνυμα ΥΠΑμ και Αρχηγού της Εθνικής Φρουράς

 

Με τη μεγάλη γιορτή της #Ορθοδοξίας, τα γενέθλια της #Παναγίας, τιμούμε ως πολιτεία τις Ένοπλες μας Δυνάμεις και όσους θυσιάστηκαν για την ελευθερία της #πατρίδας μας.

Χρόνια πολλά σε όλο το #στρατιωτικό και πολιτικό προσωπικό της @NationalGuardCY.@DefenceCyprus @chod_cy pic.twitter.com/v4tZ2ZmcOs

— Charalambos Petrides (@PetridesCh) September 7, 2021
Keywords
Τυχαία Θέματα
Εορτή, Ε Φ, Παναγία, ΒΙΝΤΕΟ#45ΦΩΤΟ,eorti, e f, panagia, vinteo#45foto