Εντυπωσιακή φωτογραφία από την «εισβολή» της «EVA» στη Λεμεσό (pic)

Από το πρωί το βαρομετρικό χαμηλό με την ονομασία «EVA» κινείται νοτιοανατολικά και επηρεάζει ολόκληρη την Κύπρο.

Τη στιγμή της «εισβολής» της «EVA» στο λιμάνι Λεμεσού απαθανάτισε ο Μάριος Ροδοσθένους σε φωτογραφία που ανάρτησε στη σελίδα του «Eyes From Above CY».

 

 

 

 

View this post on

Instagram

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A post shared by Eyes_From_Above_CY (@eyes_from_above_cy)

Σημειώνεται ότι το απόγευμα ο καιρός θα καταστεί κυρίως συννεφιασμένος, ενώ αναμένονται βροχές, στις περισσότερες περιοχές, και τοπικές καταιγίδες. Σε καταιγίδα τα φαινόμενα πιθανό να είναι έντονα και να συνοδεύονται από χαλάζι. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοανατολικοί ως νοτιοδυτικοί και τοπικά μεταβλητοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ αλλά σε καταιγίδα δυνατό να ενισχύονται στα 5 με 6 μποφόρ, με ισχυρότερες ριπές. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη.

Απόψε ο καιρός θα παραμείνει κυρίως συννεφιασμένος ενώ αναμένονται τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες, με πιθανότητα χαλαζιού, ενώ τοπικά τα φαινόμενα πιθανό να είναι έντονα. Τις μεταμεσονύκτιες ώρες τα φαινόμενα εξασθενούν και καθίστανται σταδιακά μεμονωμένα. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά μεταβλητοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ, για να καταστούν αργότερα κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, της ίδιας έντασης. Σε καταιγίδα όμως, δυνατό να ενισχύονται στα 5 με 6 μποφόρ, με ισχυρότερες ριπές. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη, στα δυτικά και στα βόρεια, και μέχρι λίγο ταραγμένη στα υπόλοιπα παράλια. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 12 βαθμούς στο εσωτερικό, στα νότια και στα ανατολικά παράλια, γύρω στους 15 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 7 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Διαβάστε επίσης: Σε ισχύ η προειδοποίηση της Μετεωρολογικής – Live η πορεία της «ΕΥΑΣ»

Keywords
Τυχαία Θέματα