Εντοπίστηκαν οι δύο ανήλικες που απουσίαζαν από την κατοικία τους στην Λεμεσό

Εντοπίστηκε τα ξημερώματα σήμερα, Τετάρτη, 15 Ιουλίου, από μέλη της Αστυνομίας στην Λεμεσό, 17χρονη, η οποία απουσίαζε από το χώρο διαμονής της στην Λεμεσό, από τις 9.50 το βράδυ της περασμένης Δευτέρας και είχε δηλωθεί στην Αστυνομία ως ελλείπον πρόσωπο.

Στοιχεία και φωτογραφία της είχαν δοθεί στη δημοσιότητα από την Αστυνομία, με σκοπό τη συλλογή πληροφοριών που θα μπορούσε να οδηγήσουν στον εντοπισμό της.

Τη 17χρονη εντόπισαν μέλη του ΤΑΕ Λεμεσού, γύρω στις 4.30 τα ξημερώματα της Τετάρτης,

να κινείται πεζή, στον παραλιακό δρόμο της Λεμεσού. Αυτή είναι καλά στην υγεία της.

Εντοπίστηκε τα ξημερώματα σήμερα, Τετάρτη, 15 Ιουλίου, από μέλη της Αστυνομίας στην Λεμεσό, 14χρονη, η οποία απουσίαζε από το χώρο διαμονής της στην Λεμεσό, από τις 9.50 το βράδυ της περασμένης Δευτέρας και είχε δηλωθεί στην Αστυνομία ως ελλείπον πρόσωπο.

Στοιχεία και φωτογραφία της είχαν δοθεί στη δημοσιότητα από την Αστυνομία, με σκοπό τη συλλογή πληροφοριών που θα μπορούσε να οδηγήσουν στον εντοπισμό της, (Αστυνομική Ανακοίνωση για Ελλείπον Πρόσωπο, ημερομηνίας 14/07/2020, είναι σχετική).

Τη 14χρονη εντόπισαν μέλη του ΤΑΕ Λεμεσού, γύρω στις 4.30 τα ξημερώματα της Τετάρτης, να κινείται πεζή, στον παραλιακό δρόμο της Λεμεσού. Αυτή είναι καλά στην υγεία της.

Keywords
Τυχαία Θέματα