Ένθετο Υγεία: Απ'αυτή την Κυριακή, μαζί με τη Σημερινή

Η εφημερίδα «Σημερινή», προσαρμοσμένη στα δεδομένα, όπως αυτά προκύπτουν με την πανδημία του κορωνοϊού, εντάσσει στην κυριακάτικη της έκδοση το εβδομαδιαίο ένθετο «ΥΓΕΙΑ».

Το νέο ένθετο θα κυκλοφορεί από την Κυριακή, 16 Μαΐου 2021, και κάθε Κυριακή, προσεγγίζοντας με δημοσιογραφική εγκυρότητα, συνέπεια και επιστημονική κατάρτιση το πολυτιμότερο ανθρώπινο αγαθό, την υγεία.

Πρόκειται για ένα ιατρικό εγχειρίδιο με πλούσια θεματολογία, που καλύπτει  όλο το φάσμα της Υγείας. Με θεματικές

ενότητες Διατροφή, Άσκηση, Ευεξία, Παιδί και Ψυχολογία.

Οι αναγνώστες της «Σημερινής» θα έχουν την ευκαιρία να ενημερώνονται ενδελεχώς για όλες τις εξελίξεις στον τομέα της Υγείας, με ρεπορτάζ, συνεντεύξεις και ειδήσεις που θα καλύπτουν το μεγαλύτερο εύρος της επικαιρότητας.

Στο ένθετο θα εμπεριέχεται αρθρογραφία καταξιωμένων και έμπειρων ιατρών και επιστημόνων, οι οποίοι θα παρέχουν τις γνώσεις τους, αναλύοντας όλα τα ιατρικά και φαρμακευτικά θέματα, με γνώμονα τις σημερινές προκλήσεις.

Θα φιλοξενούνται, επίσης, εβδομαδιαίως συνεντεύξεις από το ιατρικό, επιστημονικό και νοσηλευτικό προσωπικό που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της μάχης κατά του COVID-19.

Η υγεία και η ευεξία είναι από τα πολυτιμότερα αγαθά, τώρα, μάλιστα, πιο πολύ από ποτέ! Μην χάσετε το νέο ένθετο «ΥΓΕΙΑ», που κυκλοφορεί κάθε «Κυριακή», μόνο με την «Σημερινή».

Χορηγός Remedica, για έναν Υγιέστερο κόσμο.

Keywords
Τυχαία Θέματα