Ενθαρρυντικά νέα από την Αθήνα για τον Παρέλλη

Δύο εβδομάδες εντατικής προετοιμασίας με ρίψεις και βάρη στο προπονητικό κέντρο του Άγιου Κοσμά στην Αθήνα συμπλήρωσε ήδη ο Απόστολος Παρέλλης. Ο 30χρονος δισκοβόλος -που το 2015 πέτυχε τη μεγαλύτερη επιτυχία της καριέρας του με την 6η θέση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στο Πεκίνο- μετέβη στην ελληνική πρωτεύουσα στις 22 Νοεμβρίου και θα παραμείνει εκεί μέχρι τις 17 του Δεκέμβρη.

«Η προπόνηση πηγαίνει πάρα πολύ καλά μέχρι στιγμής, κάτι που φαίνεται και από τα τεστ

που κάναμε στις βολές και στα βάρη. Βάζουμε πολύ ένταση και κάνουμε καλή δουλειά ενόψει της Ολυμπιακής χρονιάς», μας λέει από την Αθήνα ο Παρέλλης, ο οποίος προπονείται υπό τις οδηγίες του Γιώργου Γεωργιάδη και μαζί με τους άλλους δύο Κύπριους διεθνείς ρίπτες, τον Κώστα Σταθελάκο και την Σκεύη Θεοδώρου.

Με την ολοκλήρωση του προγράμματος στην Αθήνα στις 17 του μήνα, ο δισκοβόλος του ΓΣΠ θα μεταβεί στο Μόναχο για προγραμματισμένη επίσκεψη στον ιατρό του, ενώ θα επιστρέψει στην Κύπρο στις 20 του μήνα. «Είναι δύσκολο που είμαι μακριά από την οικογένεια μου και τη νεογέννητη μου κόρη, όμως έχω βάλει στόχο να αγωνιστώ για ένα καλό αποτέλεσμα στους Ολυμπιακούς και αυτό είναι που μου δίνει δύναμη. Μου λείπουν βέβαια και θα μου λείψουν και άλλο όταν ταξιδέψω για ενάμιση μήνα στη Νότια Αφρική», λέει ο Παρέλλης.

Ο Κύπριος δισκοβόλος θα μεταβεί για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του στην Πρετόρια της Νοτίου Αφρικής στις 3 Ιανουαρίου, όπου θα παραμείνει μέχρι τις 21 Φεβρουαρίου. Είναι καλοκαίρι την περίοδο εκείνη στο νότιο ημισφαίριο, κάτι που θα βοηθήσει πολύ τους Κύπριους αθλητές που θα μεταβούν εκεί για προετοιμασία.

Ο Παρέλλης στηρίζεται στην προσπάθεια του από την ΚΟΕΑΣ, τον ΚΟΑ, τον ΓΣΠ και από τους χορηγούς του ΟΠΑΠ Κύπρου, Sci-MX και EshopforSports.com. Στη σεζόν που μπαίνει, πέραν από τους Ολυμπιακούς Αγώνες, θα αγωνιστεί στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα (6-10 Ιουλίου) στο Άμστερνταμ αλλά και στη σειρά Diamond League.

Keywords
Τυχαία Θέματα