Εντατικές έρευνες απο την Αστυνομία για τη ληστεία στην Πάφο

Εντατικές έρευνες διεξάγει η Αστυνομία Πάφου για τον εντοπισμό του δράστη της ληστείας που σημειώθηκε στην Πάφο εις βάρος καταστήματος αποστολής χρημάτων μέρα μεσημέρι.

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πάφου Νίκο Τσαπή ήδη έχουν κληθεί κάποια πρόσωπα για ανάκριση και αξιολογούνται

πληροφορίες και στοιχεία που έχουν εξασφαλιστεί με σκοπό την πλήρη διαλεύκανση της υπόθεσης.

Το πρόσωπο που μπήκε μέσα στο κατάστημα, είπε ο κ. Τσαπής, πιστεύεται ότι δεν είναι Ελληνοκύπριος αφού λήφθηκε υπόψη ο τρόπος που μίλησε στον 80χρονο.

Ο

κ. Τσαπής ανέφερε ότι “ σήμερα λίγο μετά το μεσημέρι ένα πρόσωπο ηλικίας 30 – 35 χρόνων μπήκε μέσα σε κατάστημα το οποίο ασχολείται με την αποστολή χρημάτων στο εξωτερικό, έσπρωξε τον 80χρονο υπεύθυνο του καταστήματος, πήρε τα χρήματα που είχε στην κατοχή του και ανέρχονται περίπου στα 1,500 ευρώ και απομακρύνθηκε από την περιοχή τρέχοντας”.

Μετά την καταγγελία μέλη της Aστυνομίας μετέβησαν στην περιοχή, απέκλεισαν την σκηνή και άρχισαν αμέσως εξετάσεις και έρευνες στην

γύρω περιοχή.

Σύμφωνα με την περιγραφή που δόθηκε στην Αστυνομία, ο δράστης περιγράφεται ως ηλικίας 30-35 ετών, ύψους 1.65 μ. περίπου, με κοντά καστανόξανθα μαλλιά και φορούσε γκρίζο παντελόνι και μαύρη κοντομάνικη φανέλα.

Το ΤΑΕ Πάφου συνεχίζει τις εξετάσεις για τον εντοπισμό του.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα