ΕΝΠ: Παρά τα προβλήματα πάει στο ΓΣΠ για το κέρδος

Είναι αλήθεια ότι η νίκη επί του Εθνικού την προηγούμενη αγωνιστική έφερε νέο αέρα στην ομάδα της Ένωσης. Και σε συνδυασμό με την παρουσία του νέου αφεντικού στον πάγκο των «βυσσινί», του Ρόνι Βαν Γενέουχτεν, άπαντες στο Παραλίμνι ευελπιστούν ότι η ομάδα θα πάρει τα πάνω της. Βεβαίως δεν παύουν να αναγνωρίζουν ότι το σημερινό παιχνίδι έχει υψηλό βαθμό δυσκολίας. Απέναντί τους θα βρουν μια ομάδα που «διψά» πολύ για τη νίκη, αφού τυχόν άλλο αποτέλεσμα θα θεωρηθεί αποτυχία. Ωστόσο, στην Ένωση το νιώθουν ότι μπορούν να φύγουν από το ΓΣΠ

με βαθμολογικό κέρδος.


Το έδειξε άλλωστε και στις δηλώσεις του ο Βέλγος τεχνικός στην πρόσφατη συνέντευξη Τύπου, ο οποίος μιλώντας για το σημερινό παιχνίδι ανέφερε: «Πάμε για τους τρεις βαθμούς, αν δεν τα καταφέρουμε θέλουμε τον έναν. Πάμε στο παιχνίδι για να κερδίσουμε κάτι. Σε κάθε παιχνίδι πας για να το κερδίσεις. Αν πας απλώς για να μη χάσεις, αυτό δεν υποδηλοί καλή νοοτροπία».

Με οκτώ απουσίες
Πάντως, ο τεχνικός της Ένωσης έχει να αντιμετωπίσει ουκ ολίγα αγωνιστικά προβλήματα, αφού ούτε λίγο ούτε πολύ δεν μπορεί να υπολογίζει σε οκτώ συνολικά ποδοσφαιριστές. Τους Μπάουμαν, Βούκσεβιτς, Μπούντιμιρ, Πάρπα, Πιερέττη, Κουμή, Γιωρκάτζη και Δανιήλ. Ο Μπάουμαν λόγω τιμωρίας και οι υπόλοιποι επτά λόγω τραυματισμού.
Ο Βέλγος τεχνικός αναμένεται να παρατάξει την ομάδα του με τους Αμπάρη κάτω από τα δοκάρια, τον Τσιακλή στο δεξί άκρο της άμυνας και Βαλλιάνο στο αριστερό, και στο κέντρο τους Σίλβα και Μπόζοβιτς.
Στη μεσαία γραμμή ο Σβόγιτς θα πάρει θέση και μαζί με τους Βαν Ράνσμπεκ και Άντιτς θα αποτελέσουν την τριάδα του άξονα. Στα άκρα της επίθεσης ο Φροξυλιάς θα βρίσκεται στο ένα, ενώ την άλλη θέση διεκδικούν οι Μπασόφ και Παπαδόπουλος, καθώς στην κορυφή της επίθεσης θα βρίσκεται ο Ντίξον.

Keywords
Τυχαία Θέματα