Πρωταθλήτρια χειμώνα η Παρί (βίντεο)

Η Παρί Σεν Ζερμέν έκανε... πάρτι με αντίπαλο την ουραγό Τρουά και κατέκτησε τον τίτλο της πρωταθλήτριας χειμώνα, με τον Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς να σπάει τα κοντέρ.

FT - VIDEO (Ligue 1): PSG - Paris Saint-Germain 4-1 Troyes ACAll

Goals

Posted by Football Goals &Highlights on Saturday, 28 November 2015


Η πρωτοπόρος Παρί Σεν Ζερμέν υποδέχθηκε την ουραγό Τρουά στο πρώτο εντός έδρας παιχνίδι μετά από τις τρομοκρατικές επιθέσεις στο Παρίσι και επικράτησε με 4-1, με συνέπεια να κατακτήσει τον άτυπο τίτλο της πρωταθλήτριας χειμώνα από την 15η αγωνιστική. Ο Έντινσον Καβάνι άνοιξε το σκορ στο 20ό λεπτό με το όγδοο φετινό τέρμα του, σε ένα ημίχρονο όπου οι φιλοξενούμενοι αντιστάθηκαν, παίζοντας μαζικά άμυνα.

Η εικόνα δεν άλλαξε στο 2ο ημίχρονο, μεταβλήθηκαν, όμως, οι ορέξεις των γηπεδούχων. Στο 58ο λεπτό, ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς ευστόχησε σε πέναλτι και έφτασε τα 10 γκολ στο πρωτάθλημα και τα 16 τέρματα στα τελευταία 17 παιχνίδια με Παρί και Σουηδία. Ο Λοβέν Κιρζαβά με εξαιρετικό σουτ έκανε το 3-0 και ο 18χρονος επιθετικός Κεβίν Ογκουστέν άνοιξε λογαριασμό με τους πρωτευουσιάνους στο 84ο λεπτό. Το μόνο που κατάφερε η Τρουά ήταν να μειώσει στις καθυστερήσεις με τον Τομάς Αγιάς.

Keywords
Τυχαία Θέματα