Ενώπιον δικαστηρίου στη Γερμανία ο Κενάν Αγιάζ- «Δεν ήταν ικανός να ταξιδέψει»

Στη Γερμανία μεταφέρθηκε χθες ο Κενάν Αγιάζ ενώ σήμερα αναμένεται να εμφανιστεί ενώπιον του γερμανικού δικαστηρίου.

Το Πολιτιστικό Κέντρο Κουρδιστάν «Θεόφιλος» με ανακοίνωση προέβη σε μια σχετική διευκρίνηση για πληροφορίες που μεταδόθηκαν χτες για τον Κενάν Αγιάζ.

Αυτούσια η ανακοίνωση

Στις χτεσινές ειδήσεις μεταδόθηκε ότι ο Κενάν μεταφέρθηκε στη Γερμανία, αφού είχε δει γιατρό της επιλογής του. Αυτή είναι μια πολύ παραπλανητική διατύπωση.

Πρώτα,

αφήνει την εντύπωση πως όλο το θέμα είναι ....να δει ο Κενάν γιατρό της επιλογής του.... Έτσι, αποσιωπά και συσκοτίζει όλη την σύμπραξη του νομικού και πολιτικού συστήματος της Κύπρου με τη σοβινιστική πολιτική της Τουρκίας κατά του Κουρδικού λαού, και την σύμπραξη με τη Γερμανία. Η σύμπραξη έγινε με την υιοθέτηση της τουρκικής πολιτικής κατά του Κουρδικού λαού πρώτα από την Γερμανία και μετά από τις κυπριακές αρχές.

Κατά δεύτερο, όσα μετέδωσαν τα μέσα ενημέρωσης είναι παραπλανητικά και για άλλο λόγο. Διότι παρέλειψαν να πουν ότι ο γιατρός του Κενάν διαπίστωσε στη γραπτή του έκθεση ότι ο Κενάν ΔΕΝ είναι ικανός να ταξιδέψει, διότι ενδέχεται να επιδεινωθεί η υγεία του --πρόβλημα στη σπονδυλική στήλη και το πόδι.

Σύμφωνα με την ευρωπαϊκή νομοθεσία, η ικανότητα να ταξιδέψει είναι αναγκαία για τον καθένα που επιβιβάζεται σε αεροπλάνο χωρίς την θέληση του, όπως είναι μετανάστες που επιστρέφονται στις χώρες προέλευσης ή πρόσωπα υπό έκδοση.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ενώπιον, Γερμανία, Κενάν Αγιάζ#45 Δεν,enopion, germania, kenan agiaz#45 den