Ενώπιον Δικαστηρίου οι δύο για την δολοφονία της Iryna

Ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού αναμένεται να βρεθεί σήμερα ο 29χρονος που ομολόγησε την δολοφονία της 36χρονης Iryna Hurskaya που βρέθηκε νεκρή την περασμένη Κυριακή στην οικία της, στη Λεμεσό.

Ο 29χρονος από την Λιθουανία καταζητείτο από της Αρχές ως ο βασικός ύποπτος, εντοπίστηκε χθες και συνελήφθη.

Διαβάστε επίσης: Ομολογία σοκ από τον φερόμενο δολοφόνο της Iryna - Χειροπέδες και σε δεύτερο

Ανακρινόμενος,

ομολόγησε την δολοφονία της 36χρονης .Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 29χρονος ομολόγησε ότι στραγγάλισε την 36χρονη με την οποία το τελευταίο διάστημα είχαν σχέση.

Όπως είπε στους ανακριτές, παρατήρησε ότι η 36χρονη φύλαξε μεγάλες ποσότητες χρυσαφικών και μαζί με συμπατριώτη του μπήκαν στο σπίτι της άτυχης γυναίκας με σκοπό να την ληστέψουν.

Ο 24 ετών συνεργός του 29χρονου πέτυχε είσοδο στο σπίτι από παράθυρο και ο 29χρονος ανέβηκε στο δωμάτιο όπου είδε την 36χρονη.

Διαβάστε επίσης:Φόνος Iryna: Καρέ-καρέ η προσπάθεια του 29χρονου να διαφύγει (ΒΙΝΤΕΟ)

Όπως ανέφερε, επιτέθηκε εναντίον της 36χρονης, ενώ παράλληλα μάζευε χρυσαφικά όταν αυτή αντεπιτέθηκε με αποτέλεσμα να της επιτεθεί ξανά και την στραγγάλισε με κεφαλοκλείδωμα.

  Αμέσως μετά άρπαξε τα χρυσαφικά και διέφυγε. Ο 29χρονος πούλησε τα κλοπιμαία στην Λευκωσία, όπου και κρυβόταν για κάποιες μέρες, ενώ μετά κρυβόταν στην Λεμεσό.
Ο δεύτερος παραδέχθηκε ότι ήταν συνεργός του.

Keywords
Τυχαία Θέματα