Ενοικίαζαν όχημα που δήλωσαν κλοπιμαίο-Χειροπέδες σε 60χρονο

Στη σύλληψη 60χρονου για υπόθεση συνομωσίας προς διάπραξη κακουργήματος δηλαδή απόσπασης χρημάτων με ψευδείς παραστάσεις, απόπειρα απόσπασης χρημάτων με ψευδείς παραστάσεις, συνομωσίας για καταδολίευση και δημόσιας βλάβης που διαπράχτηκαν μεταξύ 26/11/2019 και 18-1-21 στην Λεμεσό, προχώρησε η Αστυνομία .

Σύμφωνα με τον ανταποκριτή του ΣΙΓΜΑ στη Λεμεσό, Ευάγγελο Ευαγγέλου, στην ίδια υπόθεση εμπλέκεται 34χρονος που βρίσκεται υπόδικος στις Κεντρικές

Φυλακές.

Συγκεκριμένα 26/11/2019 καταγγέλθηκε στην Αστυνομία από τον 34χρονο ότι κλάπηκε όχημα πολυτελείας και έγινε απαίτηση για αποζημίωση για ποσό 25.000 ευρώ .

Κατά την διάρκεια των ερευνών που έγιναν πρόσφατα σε εταιρεία ενοικιάσεως αυτοκινήτων εντοπιστήκαν έγγραφα ενοικίασης αυτοκινήτων που δημιούργησαν υπόνοιες ότι το προαναφερόμενο όχημα ιδιοκτησίας του 34χρονου δεν κλάπηκε αλλά ενοικιάζετο σε πελάτες της εταιρείας με διαφορετικούς αριθμούς εγγραφής. 

Από περαιτέρω έρευνες προέκυψε μαρτυρίες εναντίον των δυο υπόπτων και ο πρώτο συνελήφθηκε σήμερα ενώ ο δεύτερος βρίσκεται υπόδικος στις Κεντρικές Φυλακές.
 

Keywords
Τυχαία Θέματα