Ένοχες ΑΕΖ και Καρμιώτισσα

Ο Αθλητικός Δικαστής αποφάσισε όπως τιμωρήσει την ΑΕ Ζακακίου και την Καρμιώτισσα με πρόστιμο 50.000 ευρώ, γιατί αμφότερες παραπέμφθηκαν για ύποπτη στοιχηματική δραστηριότητα στα παιχνίδια τους με τον ΑΠΟΕΛ και την ΑΕΚ αντίστοιχα.

«Τεράστιο το ποσό»
Ο πρόεδρος της Καρμιώτισσας, Νίκος Παπάς, κληθείς να σχολιάσει την απόφαση του Αθλητικού Δικαστή ανέφερε: «Η απόφαση είναι απόλυτα σεβαστή, παρόλο που εμείς δεν έχουμε καμία σχέση με τα στοιχήματα.

Ως διοικητικό συμβούλιο θα συνεδριάσουμε για να δούμε πώς θα χειριστούμε το θέμα. Είναι δύσκολη στιγμή για το σωματείο μας. Πρέπει να δούμε πώς θα βρούμε τους πόρους για να πληρώσουμε το πρόστιμο. Είναι πάρα πολύ δύσκολο, αφού είναι ένα τεράστιο ποσό», δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Παπάς.

«Δεν έχουμε σχέση»
Από τη μεριά του ο πρόεδρος της ΑΕ Ζακακίου, Στέλιος Χρίστου, ανέφερε: «Πρόκειται για ένα οικονομικό βάρος, για το οποίο δεν ευθυνόμαστε εμείς ούτε το σωματείο μας. Θα συνεδριάσει το διοικητικό συμβούλιο, για να αποφασίσει τα επόμενά μας βήματα. Δεν έχουμε καμία σχέση με τους φακέλους και θα πρέπει να δούμε τι θα κάνουμε», δήλωσε φανερά προβληματισμένος ο κ. Χρίστου.

Keywords
Τυχαία Θέματα