Παρούσα σε έκθεση η Πάφος

ΚΑΤΑΔΥΤΙΚΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
Η Εταιρεία Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής Περιφέρειας Πάφου, στο πλαίσιο υλοποίησης του σχεδίου δράσης για το 2017 και μέσα από κοινές προσπάθειες τοπικών φορέων και επιχειρηματιών για διασφάλιση της ανοδικής της πορείας στον τομέα του τουρισμού, ολοκλήρωσε προχθές τη συμμετοχή της στην εξειδικευμένη έκθεση Καταδυτικού Τουρισμού στο D?sseldorf στη Γερμανία.

Αρκετά ικανοποιημένος ο εκπρόσωπος της Πάφου,

σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, αφού είχε επαφές με εξειδικευμένους επαγγελματίες, παρατήρησε ζωηρό ενδιαφέρον στην έκθεση για την Πάφο και παρείχε πληροφόρηση σε δεκάδες επισκέπτες του Dive Show, πιθανούς επισκέπτες της Πάφου.Η γερμανική αγορά είναι μια αγορά αρκετά υποσχόμενη και με μεγάλη προοπτική το 2017, αφού οι πτήσεις της Germania και άλλων αερογραμμών συνδέουν πλέον την Πάφο με αρκετά αεροδρόμια της Γερμανίας.

Ο προγραμματισμός γενικότερα τόσο από αεροπορικές εταιρείες όσο και από διοργανωτές ταξιδιών για το 2017 είναι αρκετά προχωρημένος σε σύγκριση με το 2016 και η Πάφος αναμένεται να απορροφήσει σημαντικό μερίδιο τής εν λόγω αγοράς. Στρατηγικός στόχος της τουριστικής Πάφου παραμένει η επέκταση της τουριστικής περιόδου και η προσέλκυση τουρισμού σε ολόχρονη βάση, καταλήγει η ανακοίνωση.

Keywords
Τυχαία Θέματα