Ενδεχόμενο βροχών το επόμενο τριήμερο

Ασθενής ψηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.

Βροχερά Χριστούγεννα! 1η πρόγνωση για τον καιρό τις γιορτές

Το απόγευμα τοπικά αυξημένες νεφώσεις ενδέχεται να δώσουν μεμονωμένες ελαφρές βροχές, κυρίως στα δυτικά και βόρεια. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 Μποφόρ και παροδικά στα νοτιοδυτικά μέχρι ισχυροί 4 με 5 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη, στα νότια και ανατολικά παράλια και μέχρι ταραγμένη, στα δυτικά και βόρεια παράλια.

Απόψε,

ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος, ενώ στα δυτικά και βόρεια παράλια ενδέχεται να σημειωθούν μεμονωμένες, ελαφρές κυρίως, βροχές. Κατά τις αυγινές ώρες θα σχηματιστεί τοπικά αραιή ομίχλη. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως δυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς, 3 Μποφόρ αλλά αρχικά στα δυτικά και τοπικά στα βόρεια παράλια μέχρι μέτριοι, 3 με 4 Μποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί μέχρι το πρωί ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη, στα νότια και ανατολικά παράλια και λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη, στα δυτικά και βόρεια παράλια. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 11 βαθμούς στο εσωτερικό και στα νότια παράλια, στους 12 στα ανατολικά, γύρω στους 14 στα δυτικά και βόρεια παράλια και στους 8 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο αυξημένες νεφώσεις αναμένεται να δώσουν λίγες ελαφρές βροχές, αρχικά στα δυτικά και αργότερα πιθανό και στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς 3 και αργότερα τοπικά μέχρι μέτριοι, 3 με 4 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι γενικά μέχρι λίγο ταραγμένη παρόλο που αρχικά στα δυτικά και βόρεια θα είναι μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 20 βαθμούς στο εσωτερικό και στα παράλια και στους 12 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Το Σάββατο θα παρατηρούνται κατά διαστήματα αυξημένες νεφώσεις.

Την Κυριακή και την Δευτέρα, αυξημένες νεφώσεις πιθανό να δώσουν τοπικά βροχές.

Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή κατά το τριήμερο.

Keywords
Τυχαία Θέματα