Ένας διαφορετικός γάμος

ΚΑΡΚΙΝΟΠΑΘΗΣ ΠΑΝΤΡΕΨΕ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΑΡΟΔΑΦΝΟΥΣΑ
Μια αλλιώτικη μέρα ξημέρωσε χθες στο κέντρο ανακουφιστικής φροντίδας «Αροδαφνούσα», αφού ένας ασθενής, σε προχωρημένο στάδιο καρκίνου, υλοποίησε ένα όνειρο ζωής και πάντρεψε τη μονάκριβή του με τον εκλεκτό της καρδιάς της. Ένα ζευγάρι συμπατριωτών μας είχαν διοργανώσει τον γάμο τους, δυστυχώς, όμως, τα πράγματα δεν ήρθαν όπως τα περίμεναν.

Η χθεσινή συγκινητική πράξη, άξια συγχαρητηρίων για όλους τους εργαζομένους στο ανακουφιστικό κέντρο, αλλά και τους πρωταγωνιστές, δείχνει το πραγματικό νόημα ζωής. Η αγάπη της κόρης του είναι τόσο

μεγάλη, που αποφάσισε να αλλάξει τον γάμο των ονείρων της και να τον προσαρμόσει στα νέα δεδομένα, για να μπορεί να έχει στο πλευρό της και τους δύο άντρες της ζωής της.

Πραγματοποίησε όνειρο ζωής
Όπως ανέφερε ο Αντικαρκινικός Σύνδεσμος Κύπρου σε σχετική ανακοίνωσή του, «σήμερα η οικογένεια του Αντικαρκινικού Συνδέσμου Κύπρου είναι ιδιαίτερα χαρούμενη, γιατί βοήθησε έναν ασθενή της να πραγματοποιήσει ένα όνειρο ζωής - να παντρέψει τη μονάκριβη κόρη του.

Ο ασθενής μας, λόγω προχωρημένου καρκίνου, αδυνατούσε να μεταφερθεί εκτός του Κέντρου Ανακουφιστικής Φροντίδας 'Αροδαφνούσα', και γι’ αυτό τελέσαμε το μυστήριο του γάμου εδώ στους χώρους του νοσηλευτηρίου. Τους ευχόμαστε βίον ανθόσπαρτον, γεμάτο υγεία!».

Keywords
Τυχαία Θέματα