Ένα βαθμό να ξεμπερδεύει

Ξαφνικά ο αγώνας της Κυριακής με τον Εθνικό στο Δασάκι έχει αποκτήσει χαρακτήρα πρόωρου τελικού για τον Άρη. Οι «πράσινοι» χρειάζονται έναν βαθμό στις τελευταίες δύο αγωνιστικές για να εξασφαλίσουν και μαθηματικά την παραμονή τους και άπαντες στη λεμεσιανή ομάδα θέλουν να το πετύχουν αυτή την Κυριακή, αφού σε διαφορετική περίπτωση το παιγνίδι της τελευταίας αγωνιστικής με τη Δόξα στο Τσίρειο θα έχει μπόλικο άγχος για την ομάδα του Κώστα Καϊάφα.

Το θετικό για τους «πράσινους» της Λεμεσού είναι πως έχουν την ισοβαθμία με τον Εθνικό, ενώ και σε περίπτωση τριπλής ισοβαθμίας με Εθνικό και Πάφο

έχουν και πάλι το πάνω χέρι. Μόνο με την Πάφο ο Άρης θα έχει πρόβλημα, αφού η παφιακή ομάδα υπερτερεί στα μεταξύ τους παιγνίδια. Για αυτό και ένας βαθμός στο Δασάκι θα είναι υπεραρκετός για τη λεμεσιανή ομάδα, αφού στη χειρότερη περίπτωση θα βρεθεί ισόβαθμος είτε με τον Εθνικό, είτε και με τους δύο.

Παρά τα όσο ακούγονται, στον Άρη έχουν εμπιστοσύνη στις δυνατότητες της ομάδας και ξέρουν ότι είτε την Κυριακή είτε την τελευταία αγωνιστική θα πάρουν τον βαθμό ή τους βαθμούς που χρειάζονται για να υλοποιήσουν τον φετινό τους στόχο, που είναι η παραμονή και μετά απρόσκοπτα θα συνεχίσουν τον προγραμματισμό τους για τη νέα περίοδο.

Keywords
Τυχαία Θέματα