ΑΕΛ: Παίρνουν σειρά οι επόμενοι

Άλλοι τέσσερεις ποδοσφαιριστές δεν υπολογίζονται από τον Πάμπο Χριστοδούλου και θα αποτελέσουν παρελθόν.

Ο Ντεγκρά έκανε την αρχή στην ΑΕΛ και τώρα θα ακολουθήσουν οι επόμενοι. Η πόρτα εξόδου άνοιξε και επίσημα στους «κίτρινους» την περασμένη εβδομάδα, με την ανακοίνωση του διαζυγίου με τον Αργεντινό τερματοφύλακα και σειρά πήραν άλλοι ποδοσφαιριστές, που δεν είναι στα πλάνα του Πάμπου Χριστοδούλου την επόμενη περίοδο. Σε αυτούς συγκαταλέγονται οι Ρομπέρ, Αντράντε, Φέλτσερ και Στεπάνοβιτς. Ο πρώτος έχει συμβόλαιο

και για τη νέα περίοδο, και για αυτό οι διαπραγματεύσεις μαζί του θα έχουν ως στόχο να βγει το διαζύγιο κοινή συναινέσει, χωρίς να «ματώσει» οικονομικά η ΑΕΛ. Οι άλλοι τρεις δεν δεσμεύονται για την επόμενη περίοδο και η αποχώρησή τους θα πραγματοποιηθεί πιο ανώδυνα. Φυσικά επειδή υπάρχουν οικονομικές οφειλές, θα πρέπει να βρεθεί η χρυσή τομή πριν ανακοινωθεί η αποχώρησή τους από την ΑΕΛ.

Αυτοί οι πέντε είναι η αρχή της μεγάλης εξόδου. Θα ακολουθήσουν και άλλοι που δεν βρίσκονται στα πλάνα του κ. Χριστοδούλου για τη νέα περίοδο. Υπάρχει και μια κατηγορία ποδοσφαιριστών που είναι στα υπ' όψιν του Κύπριου τεχνικού για να συνεχίσουν στην ομάδα, αρκεί να δεχθούν μειώσεις στις απολαβές τους. Με δεδομένο ότι το μπάτζετ της νέας περιόδου θα είναι χαμηλότερο από το περσινό, η ΑΕΛ δεν έχει την πολυτέλεια να διατηρεί στο ρόστερ της ποδοσφαιριστές με τις περσινές τους απολαβές. Αν δεχθούν τις μειώσεις τότε θα παραμείνουν, αλλιώς θα πρέπει και με αυτούς να βρεθεί η φόρμουλα έκδοσης διαζυγίων.

Για την τελευταία εντός έδρας νίκη
Στο αγωνιστικό, όταν επαναρχίσει η προετοιμασία, η ΑΕΛ θα προσπαθήσει να παρουσιαστεί πανέτοιμη στον αγώνα της Κυριακής με την Πάφο στο Τσίρειο. Είναι ο τελευταίος εντός έδρας αγώνας για τη φετινή περίοδο και η λεμεσιανή ομάδα θέλει να τον κερδίσει, έτσι ώστε να κατακτήσει και μαθηματικά την 7η θέση, αλλά και για να επιστρέψει στις εντός έδρας επιτυχίες, αφού στο τελευταίο παιγνίδι της ως γηπεδούχος στο Τσίρειο (στον αγώνα με τον Άρη ήταν τυπικά φιλοξενούμενη) γνώρισε την ήττα από τη Δόξα. Στις προπονήσεις των επόμενων ημερών θα φανούν οι προθέσεις της τεχνικής ηγεσίας για το πώς σκέφτεται να παρατάξει την ομάδα στη συγκεκριμένη αναμέτρηση.

Keywords
Τυχαία Θέματα