Ένα σπίτι με επίκεντρο τη διακόσμηση από την IKEA

Όταν ένα ζευγάρι μετακομίζει  μαζί πρόκειται για μια μεγάλη απόφαση. Τι γίνεται όμως με τον χώρο στον οποίο θα συγκατοικήσει; Η ΙΚΕΑ μας βοηθά να κατανοήσουμε τι σημαίνει να έχεις κοινό όραμα για το τι σημαίνει σπίτι, ώστε να δημιουργήσεις έναν χώρο με τον/την σύντροφό σου, στον οποίο θα ανυπομονείτε και οι δύο να επιστρέφετε κάθε μέρα, με την ιστορία ενός σύγχρονου ζευγαριού.

Η

κουζίνα, όσο μικρή κι αν είναι, μπορεί να τα έχει όλα και να είναι αισθητικά όμορφη. Για να είναι άνετη και λειτουργική για ένα ζευγάρι, πρέπει να είναι ένας εξαιρετικά πρακτικός χώρος, με ανοιχτές και κλειστές λύσεις αποθήκευσης και οργάνωσης για όλα όσα χρειάζονται. Το ζευγάρι της ιστορίας της ΙΚΕΑ, καθώς έχει πάθος με τη διακόσμηση, πρόσθεσε πόστερ στους τοίχους και επέλεξε μια φυσική χρωματική παλέτα που τα συνέδεσε όλα μεταξύ τους. Και μετά φυσικά, έρχεται η τραπεζαρία. Εκεί, το ζευγάρι κάθεται μαζί για φαγητό, εργάζεται, προγραμματίζει τις εκδρομές και τα ταξίδια του και υποδέχεται τους φίλους. Έτσι, η τραπεζαρία φιλοξενεί πολλαπλές δραστηριότητες  και  είναι λειτουργική.

Για ένα ζευγάρι που αγαπάει τη διακόσμηση, το καθιστικό είναι ο χώρος όπου μπορούν να δείξουν και οι δύο τον χαρακτήρα τους. Με έναν καναπέ που τραβάει τα βλέμματα, με μαξιλάρια και ριχτάρια, ένα τραπέζι-δίσκο που «υποδέχεται» από νόστιμα σνακ μέχρι τον απογευματινό καφέ και τα βραδινά ποτά, το στιλ μπορεί να είναι διάχυτο παντού.

Και φυσικά, ένα από τα πιο σημαντικά δωμάτια, η κρεβατοκάμαρα του ζευγαριού. Ένας χώρος ηρεμίας και ύπνου, όπου το ζευγάρι θα αφήνει έξω την καθημερινότητά του. Ανάλογα με το πώς είναι η διάταξη του χώρου, δημιουργείται χώρος και για άλλα πράγματα όπως χώρους αποθήκευσης.

Μην ξεχάσουμε βέβαια και το μπάνιο. Εκεί, όπου η κάθε μέρα ξεκινάει με στιλ. Χειροποίητα καλάθια και απαλές πετσέτες προσδίδουν μια αίσθηση ηρεμίας και φιλοξενίας, με τα λευκά είδη να παίζουν πρωταγωνιστικό ρόλο.

Aν σκέφτεσαι κι εσύ να μετακομίσεις με τον/την αγαπημένο/η σου, μελέτησε την ιστορία του σύγχρονου ζευγαριού της ΙΚΕΑ και ανακάλυψε ιδέες και λύσεις ώστε να μην συμβιβαστεί κανείς από τους δύο σε ό,τι αφορά τη διακόσμηση του νέου σας χώρου!

Δείτε περισσότερα εδώ!

Keywords
Τυχαία Θέματα
IKEA,