DIXAN: 60 χρόνια μαζί, 60 χρόνια μπροστά!

Το Dixan γιορτάζει και, με αφορμή τα εξηκοστά του γενέθλια, προσφέρει 10% επιπλέον προϊόν στις συσκευασίες υγρών απορρυπαντικών Dixan L &XXL. Πού θα τις βρείτε; Σε όλες τις υπεραγορές της Κύπρου!

Ήταν το 1962 όταν το πρώτο απορρυπαντικό πλυντηρίου Dixan εμφανίστηκε στην Κύπρο και από τότε πέρασαν ακριβώς 60 χρόνια, 60 χρόνια συνέπειας στην ποιότητα, 60 χρόνια

εξέλιξης και καινοτομίας που το έκαναν ένα από τα πιο αγαπημένα προϊόντα της κυπριακής αγοράς. Αυτά τα εξηκοστά γενέθλια γιορτάζει φέτος το Dixan μαζί με την κυπριακή οικογένεια που το ξεχώρισε από την πρώτη στιγμή και το έκανε αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητάς της!

Dixan: 60 χρόνια καινοτομίας &εξέλιξης

Μέσα σε αυτά τα 60 χρόνια, το Dixan δεν σταμάτησε ποτέ να ερευνά και να αναζητά νέους τρόπους και νέες μεθόδους, ώστε το προϊόν του να εξελίσσεται διαρκώς για να καλύπτει τις συνεχώς αυξανόμενες ανάγκες των καταναλωτών, παρέχοντας φροντίδα στις οικογένειές τους, με σεβασμό όμως παράλληλα και απέναντι στο περιβάλλον. Έτσι εξελίχθηκε το Dixan: με συνεχόμενους ελέγχους για τη διασφάλιση της ύψιστης ποιότητας στη σύνθεση του προϊόντος και της ολοένα και αποτελεσματικότερης φροντίδας των υφασμάτων, μία φροντίδα που εξασφαλίζει ταυτόχρονα και την πιο βαθιά καθαριότητα.

Φροντίδα για εμάς &φροντίδα για το περιβάλλον

Η δέσμευση του Dixan «Για έναν κόσμο πιο καθαρό» γίνεται πράξη σε τοπικό και διεθνές επίπεδο, εφαρμόζοντας τις αρχές της κυκλικής οικονομίας στο περιβαλλοντικό του πρόγραμμα «Καθάρισε σε Βάθος - Καθάρισε στην Πηγή», το οποίο έχει στόχο τον καθαρισμό και την προστασία πολύτιμων υδάτινων οικοσυστημάτων της Κύπρου. Στην ενίσχυση αυτής της προσπάθειας συγκαταλέγεται και η κυκλοφορία του 1ου μπουκαλιού από 25% ανακυκλωμένο πλαστικό, 100% ανακυκλώσιμη συσκευασία και νέα φιλική προς το περιβάλλον σύνθεση με  >92% βιοδιασπώμενα συστατικά!

Πληροφορίες για τη Henkel AG

Η Henkel δραστηριοποιείται σε όλο τον κόσμο με κορυφαία brands και τεχνολογίες σε τρεις επιχειρηματικούς τομείς: Απορρυπαντικά &Οικιακή Φροντίδα, Beauty Care και Συγκολλητικές Τεχνολογίες. Η Henkel ιδρύθηκε το 1876, έχοντας πάνω από 140 χρόνια επιτυχημένης πορείας, και κατέχει ηγετική θέση παγκοσμίως στην αγορά τόσο των καταναλωτικών όσο και βιομηχανικών προϊόντων, με αναγνωρίσιμα brands όπως τα Persil, Schwarzkopf και Loctite. Η Henkel απασχολεί περισσότερους από 52.000 εργαζομένους παγκοσμίως, έχοντας σημειώσει πωλήσεις ύψους €20 δις και λειτουργικά κέρδη €2,7 δις για το έτος 2021. Οι προνομιούχες μετοχές της Henkel εντάσσονται στον Γερμανικό Χρηματιστηριακό Δείκτη DAX.

Για περισσότερες πληροφορίες: www.henkel.com

Keywords
Τυχαία Θέματα